Aracimdijital.com Multimedya Cihazı Ve İade Sürecindeki Sorunlar!

03 Aralık 2024 15:25

Instagram üzerinden verilen reklam aracılığıyla aracıma taktırdığım multimedya cihazı ile ilgili verilen taahhütlerin hiçbirisi yerine getirilmedi. Aracın orijinal kamerasını entegre edeceklerini söylediler, ancak takmadılar. Arama geldiğinde, cihazda çalan müzik kesik kesik çalmaya başlıyor. İade etmek istediğimde, üstüne hakaret ettiler.

11 Aralık 2024 09:41 (Şikayetten 7 gün sonra)
11 Aralık 2024 13:30

O kadar ilgililerdi telefon araması sırasında zaten müziğin kesildiğinden bile bir haberler. Problem ile ilgili video bile attım ama o videoyu izleyip anlayacak kapasitede yok. Sorun arama geldiğinde (ki cihazın mikrofonu işe yaramaz araçtan konuşmanında imkanı yok) görüşme sonlandırıldıktan sonra tekrar müziğe dönüyor fakat kesik kesik ses gelmeye başlıyor düzelmesi için aracı durdurup tekrar çalıştırmak gerekiyor.

11 Aralık 2024 17:17

Ben aracımın Kia Ceed 2015 olduğunu açıkça belirttiğimi gösteren yazışmamı ekledim sizde aracın Citroen c4 olduğunu söylediğim bir yazışmamı ekleyin o kadar da büyük konuşuyorum ben özür dileyeceğim. Gelmeden önce telefon ile konuştuk hatalı olduğunuzu Citroen sandığınızı sonraki gün geleceğinizi söylediniz. Araç başında falan görmediniz.

Yanlış Cihaz Takıldı Mevcut Cihazım Bozuldu Çözüm Sunulmadı

Çağla
04 Ekim 2025 11:11
Abdülkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdülkadir
10 Mart 2024 18:01

Loonvex Multimedya Ekran Cihazı 2 Yıl Garantili Şikayeti

18 Şubat 2025 11:00
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Kartal Hayal Kırıklığı: Yanlış Montaj Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 11:57
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Carvocal Cihaz Doğru Çalışmıyor

Berkay