Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Yanlış İlan Yayınlama

26 Ağustos 2024 23:47

Arabam.com'da aracımın ilanı var. Kapora yanıltması sahte ilan vermişler. Daha önce sizi telefonla arayarak aynı durumu iletmeme rağmen ilan girilmesine neden müsaade ediyorsunuz?
Şu an ilanda şikayet yazdım ve yazdırdım, ona rağmen kaldırmadınız.
Sizi 0850 *** 00 numaralı hattan aradım, mesai saatleri değil yanıtını aldım.
Aynı plakalı aracı yayına alarak ne amaçlıyorsunuz anlamadım. İlanım şu an sizde 930.000 TL yayında, adam yalan bilgilerle 830.000 TL'ye aynı resim ve plaka ile yayına koyuyor ve siz müsaade ediyorsunuz. Bu konuda sizi de siber suçlar birimine şikayet edeceğim.

27 Ağustos 2024 09:08 (Şikayetten 9 saat sonra)
27 Ağustos 2024 11:31

Sizin çözümünüz bu mu yeni üye yeni telefon tekrar ilanı yayınlayan sizsiniz aynı plaka aynı resim sitenizde yayınım bulunmasına rağmen tekrar ilan girilmesine müsaade ediyorsunuz. Araç sahibi bilgilerini teyit etmeden ilanı yayına almak, yeni ilanda ki farklı fiyat bilgisine ve km hasar bilgisine göz yummak sizin sorumluluğunuzda. Yeni ilanı yayına almadan bu plakalı araç için şikayet var bu araç başka şahsa ait deyip yayına almayın insanların dolandırılmasına sebep olmayın. Telefonla tarafınıza dönüş sağlanacak dediniz sizinle yaptığım görüşmede, hala arayan soran yok kurumsal olduğunuzu düşünmüştüm. Tüm yasal haklarım saklı kalmak şartıyla.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com'da Sahte İlanlarla Mağduriyet Ve Yetersiz Önlem

26 Mayıs 2025 05:56