Apple Store Apple Bağdat Caddesi Çalışanları

Apple Store Apple Bağdat Caddesi Çalışanları
Neslihan
30 Ocak 2024 21:28

Apple Store Bağdat Caddesi'ne cumartesi günü iPhone 14 Plus cihazımın ön kamerasında problem olduğu için gittim. Bir önceki gün Zorlu Center'da donanımsal bir sorun olduğu ve kamera değişimi gerektiği söylenmişti. Cihazı Cadde mağazasından aldığım için oraya gittiğimi ilettim. Çalışan, testler sonucunda sorunun yazılımsal olabileceğini, donanımsal olmadığını ve güncelleme yapılması gerektiğini söyledi ve telefonumu sıfırladı. Aynı gün kamera tekrar çalışmadı ve ben pazar günü tekrar gittim. Kamera değişimi gerektiğini, ancak mevcutta bulunmadığını ve sipariş edeceklerini söylediler. Eğer çözülmezse ana kartın veya ana kasanın değişimi yapılacağını belirttiler. Ben de cihazı yeni aldığım ve oldukça sorun çıkardığı için değişim talep ettim. Ancak 'Telefonu düşürüp ekranı kırıldığında yeni telefon mu alıyorsunuz?' gibi bir cümle ile karşılaştım. Çalışanların çözüm odaklı olmak yerine müşterilere ima yoluyla sorun çözmeye çalışmaları, her çalışanın sorun için farklı şeyler söyleyerek güvenimi zedelemeleri, hatta 'Kamera tamamdır, değişim siparişi verin.' dediğimde 'Bugün gidip şükür sonunda değişecek.' derken 'Bugün olmaz, yarın 10'da gelin.' denilmesi, Zorlu Center'daki arkadaşın 'Bir saatte yaparız.' demesine karşın 'Bugün 90 dakika sürer.' denmesi ve cumartesi günü çalışmadığım bir güne kaldığı için günlerdir Apple'a güvenerek Bağdat Caddesi'nden aldığım yepyeni bir telefonun asla benden kaynaklanmayan bir sorununu çözmek için uğraşıyorum. Keşke mağaza çalışanları da biraz yapıcı ve çözüm odaklı olsalardı. Son olarak bugün görüştüğüm kişi 'Hangi markaya gitseniz...' diye bir cümleye başlarken, Apple herhangi bir marka olsaydı, biz neden 50 bin TL'den fazla para ödeyip bu telefonları alalım ki?

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 16:02

Ayşenur
08 Temmuz 2023 21:02

30 Ağustos 2023 02:05
Fahrican sonuçtan hiç memnun değil

Fahrican
08 Aralık 2023 14:53
Alp sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 12:04