Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yapılan Muamele

26 Eylül 2023 14:34

25.09.2023 tarihinde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi dahiliye bölümünden annem adına randevu aldık. Annemin kan, idrar ve böbrekten ultrason istendi. İdrarını verdik. Sıra geldi. Kan alınmasına kan alma bölümünde 6 masa olmasına rağmen içeride işlem yapan sayısı 3 kişi. Soran hastalara içeriden çıkıp bağıranlar mı ararsınız, çayını kahvesini sigarasını alıp molaya giden mi ararsınız? Sorunca biz insan değil miyiz? Bizim molamız yok, hiç molaya çıkmayalım mı? Diğer birimler saat 16:00'da çıkarken biz saat 17:00'ye kadar çalışıyoruz. Aralıksız çalışıyoruz, gibi hastalara ve hasta yakınlarına çıkışıyorlar ve başhekimlikten bu konu ile ilgili hiçbir uyarı verilmiyor. Hastane içi denetleme yok. Peki, biz canımızı kimlere emanet ediyoruz? Soruyorum sizlere, kan alma birimini biz mi seçin dedik, işinizi yapmaktan şikayet ediyorsanız niçin istifa edip yeni gelecek doktor ve hemşire adaylarına yer açmıyorsunuz? Zaten hafta sonu çalışmıyorsunuz. Özel sektörde çalışanlar olarak zar zor izin alıp hastaneye gidiyoruz. Dahiliye bölümünde böbrek sırası veren beyefendinin yanında 20 dakika geçik bekledik, sıramız geldi. Fişi verdik. Araya başka iş almalar yanına gelenlerle hasta ve hasta yakınlarını hiçe sayarak muhabbetler, telefon görüşmeleri. Bizim insan olarak gördüğümüz muamele hak mı, adalet mi? Ben bu konu ile ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini önemle rica ediyorum. Hayırlı kandiller.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Aciline Gitmeyi

19 Ağustos 2024 21:29

09 Aralık 2024 16:34
Hastanede Bekletilme Ve Eşitsiz Muamele
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Personeli Ve Doktorun İlgisizliği Nedeniyle Kan Sonuçlarımı Alamıyorum

24 Ekim 2025 19:44

Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yaşanan Organizasyonsuzluk Ve Hakkaniyetsizlik

20 Haziran 2023 21:26
Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:58