Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Asistanı Agresif

04 Haziran 2024 11:41

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın doğum bölümüne patoloji sonucum için gitmiştim. Kronik hastalığım olduğu için hormon içeren ilaçlar kullanamıyorum. Poliklinikte görüştüğüm doktor ile istişare ettikten sonra beni Tüp bebek servisine B**** hocaya yönlendirdiler. Çünkü kronik hastalığıma B**** hoca hakimdi. Histeroskopi ameliyatımı B**** hoca yapmıştı. O yüzden tedavi yöntemi ile ilgili görüşmem gerekiyordu. Tüp bebek servisindeki esmer bir erkek asistan hastaları dinlemiyor bile. Derdimi anlatmama izin vermeden tersliyor. Ben diyorum ki benim kronik hastalığım nadir hastalıklardan. O bana diyor ki polip nadir değil herkeste olabilir. Dinlemediği buradan belli. Doktorumla görüşmek istediğimi söylenince ben doktorum, burası egitim araştırma Hastanesi, asistanlar bakar vs beni tersledi. Asistanların hastalara tavrı çok kotu bir an önce uyarı alıp hastalara nasıl davranılır eğitim almaları gerekli. Bu kadar kişiselleşecek bir durum yoktu. Durduk yere kişiselleştirdi. Doktoruma şikayet edecektim fakat asistanlığı yanmasın diye bir şey söylemedim. Fakat hastaları dinleyip anlayışlı olmaları, saygısızlık yapmamaları için uyarı almasını talep ediyorum.

Antalya eğitim araştırması tüp bebek bölümünde çalışan en alt kademeden en üst kademedeki bütün sağlık çalışanları ilgisiz insanların zamanını ve psikolojisini bozan bir bölüm haline gelmiş adeta. Buraya gelen özel insanlara özel davranılmalı açıklayıcı olmalılar. Hanıma ait hsg filmini götürdüğümde asistan hanım baktı doktor beye gönderdi bize bekleyin dedi 2 saat sonra gelin denildi geldiğimizde hemşire çağırdı bir a4 kağıdında ameliyat günü verildi, Dr. Lar tenezzül edip de bizi karşılarına alıp şu nedenle şundan dolayı size bu ameliyatın yapılması gerekir denmedi resmen dışlanmış gibi hissettik kendimizi yazıklar olsun sizlere

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gittiğim Randevuya Gelmedi Olarak Gösterildim Düşük Tehlikem Var

02 Nisan 2024 14:19
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Aciline Gitmeyi

19 Ağustos 2024 21:29