19 Haziran 2024 22:53

13 Haziran 2024 akşamı Binamızın girişinde içme suyu borusu patladığından dolayı bu konuyu asat WhatsApp hattına bildirdim ve ertesi günde 185 numaralı asat hattını arayarak duruma müdahale etmelerini istedim. Takip eden günlerde de hem asat WhatsApp hattına hem de asat arıza ihbar hattına durumu defalarca bildirdim ve her defasında "Talebiniz alınmıştır. Duyarlılığınız için kurumumuz adına teşekkür ederiz." şeklinde cevap verdiler.
Bugüne kadar asat'tan hiç kimse gelmediği için binanın Bodrum katlarındaki dairelerin duvarında nem oluştuğu gibi parkeleri kaldıracak miktarda evlerin içine su girişi oldu.
Sonuç itibari ile asat bizi ciddi anlamda mağdur etti ve suyu kesemediğimizden dolayı tamirde edemediğimiz için mağdur olmaya devam ediyoruz!

23 Haziran 2024 18:10

13 Haziran tarihinde apartmanın giriş kısmında oluşan su arızasını asat WhatsApp ihbar hattına bildirdim. Takip eden günlerde hem ihbar hattına hem de 185 numaralı hatta durumu bildirdim, asat konuya ilgisiz kalınca tesisatçı çağırdık ancak o da şu kesilmeden tamir edemeyeceğini söyledi. Her gün ısrarla asat'8lı aramalarınızı sonucunda dün bir yetkili geldi ve en geç bu günün sabahında bina girişine vana takarak suyu keseceğini söyledi ama bugünde gelen olmadı. 10 gündür yoğun su akışından dolayı Bodrum katların duvarlarında ve parkelerinde kabarma oldu ve bu durumu asat'a da ilettik ama 10 gündür sorunumuz çözülmedi. Bu devirde Antalya'nın Konyaaltı gibi nezih bir ilçesinde bu kadar basit bir arızanın 10 gün boyunca asat ve Antalya Belediyesi tarafından çözülememiş olması son derece vahim bir durum.

İyilik Yaptık, Mağdur Olduk: Su Kesintisi Çilesi

10 Kasım 2024 13:16
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 15:52

Asat Su Borusu Tamiri