Sinbo El Blenderi Paslanma Ve Güç Sorunları

Sinbo El Blenderi Paslanma Ve Güç Sorunları

Merhabalar, Anpa Gross Kartal şubesinden aldığım Sinbo marka el blenderı, bulaşık makinesinde bir defa yıkama sonucu paslanmıştır. Tamamen kanserojen içeriyor. Çırpma teli ise hemen bozuldu. Dışında 1000 watt yazmasına rağmen, içinden çıkan ürün 300 watt çıkmıştır, bu da ayrı bir olay tabii ki. İade etmeme rağmen kabul edilmeyen bu ürün elimde kalmıştır. Sizden ricam en kısa zamanda tarafıma dönüş sağlanmasıdır.

21 Kasım 2024 14:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sinbo marka el blenderınızla ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Ayrıca, fiş veya faturanızın bir kopyasını da iletmenizi rica ederiz. Konuyu hızlıca çözebilmek adına size en kısa sürede geri dönüş yapacağız. İyi günler dileriz.

Kübra
25 Kasım 2024 14:51

Dün anpagross markette gittim orada müşteri hizmetlerine dedim maalesef ilgilenmedi ler bize yazıklar olsun 😡😡😡😡

Merhaba, İletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz?

Kübra
1 Aralık 2024 01:49

Daha da kesinlikle anpagros gibi bir yerden teknolojik bir ürün almam iade olmadigu surece

30 Eylül 2025 18:36

3 hafta önce 212 anpa gross marketten Sinbo el blender seti aldım ilk kullanımda makine elimde patladı resmen! İçinde garanti belgesi var fakat market fişini attığımdan dolayı sorunumu gidermiyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İnsanları ayıplı mal satarak paralarını almak ne derece etik?!

Tümünü Gör
Anpa Gross Market Alışverişim!

Anpa Gross MarketAlışverişim!

Gülcan
Anpa Gross Market En Alttan Çıkan Sürpriz Hindi

Anpa Gross MarketEn Alttan Çıkan Sürpriz Hindi

Uğur
Anpa Gross Market Poşetlerin Kalitesizliği!

Anpa Gross MarketPoşetlerin Kalitesizliği!

Gülşah
Anpa Gross Market Tost Peyniri Bozulması!

Anpa Gross MarketTost Peyniri Bozulması!

Emre
Anpa Gross Market Paketin İç Kısmında Ekşimiş Kötü Peynirler Var!

Anpa Gross MarketPaketin İç Kısmında Ekşimiş Kötü Peynirler Var!

Celal