Meliha sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 12:25

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yanındaki Anpa Gross marketten iki adet bayan iç çamaşırı ve erkek atlet aldım. Ürünleri mağazayı açıp inceleyemeyeceğimi söylediler. Ben de ürünleri satın aldım. Evde kumaşını incelediğimde kumaşın kalitesiz olduğunu fark ettim. Bir hafta sonra markete geri döndüm. Market yetkilileri kesinlikle iç çamaşırının iade alınmayacağını söylediler, ancak fişte böyle bir prosedür yazmıyordu. Durumu Anpa Gross'un müdürü olarak tanıtan M**** Bey'e ilettim. Prosedürlerin bu olduğunu söylediler. Ben de o zaman haklarımı hakem heyetinde arayacağımı belirttim. Çünkü aldığım üründe kasadaki kimse beni uyarmadı; değişim ya da iade yapılmadığını belirten herhangi bir ibare fişte yazılı değildi. Paketli olan bir ürünü fiş üzerinde iadelerin neyi kapsadığı ya da kapsamadığına dair bir ibare olmadan aldım. M**** Bey'e bunları söylememe rağmen, 'Kesinlikle bu bizim işletme kurallarımız, biz ürün değişimi ya da iade almıyoruz' dedi. Ben ise ürünü paketli aldığım ve ürünün içeriğini bilmediğimi, eve gittiğimde ürünün bedeninin büyük olduğunu ve kumaş kalitesizliğini fark ettiğim için iade etmek istediğimi ifade ettim. Ancak yasal haklarımı kullanmama izin verilmedi. 'Hakem Heyeti'ne gidip hakkınızı arayabilirsiniz' dediler. Şimdi merak ediyorum; kapalı bir ürün alıyoruz, eve geldiğimizde fark ediyoruz ki beden uymuyor, kumaş kalitesiz. Mağazada paketi açmamıza izin verilmiyor. Kapalı üründe aldığımız ürünlerin bize uygun olup olmadığını nasıl anlayacağız? Kendi bedenimi aldım ve küçük geldi. Eşime aldım ve büyük geldi. İade yapmıyorlar ama fişin üzerinde 'iç çamaşırları iade edilemez' ibaresi yok. Yasal haklarımı kullanacağım. Beni mağdur ettiniz.

Tutam sonuçtan hiç memnun değil

Anpa Gross Market Fazla Ücret İadesinde Mağaza Personelinden Kaba Ve Saygısız Davranış

26 Ekim 14:01
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 17:25
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 17:56

26 Temmuz 2024 14:56