Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sigorta Tamamlayıcı Provizyon Onay İçin İstenen Belgeler

25 Mayıs 2024 12:58

Ankara Sigorta dan tamamlayıcı sağlık sigortası üyesi olmamız çok fazla hastane geçmişimin bulunmamasına rağmen midemdeki ağrı için gittiğim bir özel hastaneden endoskopi ve kolonoskopi isteminde bulundular. Maalesef Ankara Sigorta a. Ş firması beni sürekli rapor ve e nabız kayıtları ile oyalayıp en sonunda da geçmişe dayalı gittiğim tüm hastanelerden geniş rapor isteyerek onay vermemek için direniyor. 10sene önce gittiğim doktoru nasıl bulup rapor isteyebilirim. Bu imkansız gibi bir şey. Onay vermemek için elinden geleni yapıyorlar. İnsanı bezdirip peşimi bırakmamızı istiyorlar. İnanın kurumsal sandığım bu firmanın basit hesaplar peşinde koşması beni üzmüştür. Bu firmanın bu hatayı düzeltmesi gerektiğine inanıyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için firmadan dönüş bekliyorum.

26 Mayıs 2024 18:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Şirketimize iletilen başvuru hassasiyetle değerlendirilerek en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

27 Mayıs 2024 16:43

Sayın İlgili, Başvuruya ilişkin yetkililerimiz tarafından arama sağlanarak müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

01 Kasım 2023 09:15
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Ekonomik Diye Seçtiğim Sigorta Endoskopi Masrafımı Karşılamadı, Pişman Oldum

28 Mayıs 2025 22:54
Azize sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sigorta'nın Tss Poliçesi Kapsamında Haksız Ödeme Reddi Ve Yetersiz Değerlendirme

06 Mayıs 2025 14:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Sigortasında Kişisel Veri Talebi Sorunu

13 Ocak 2025 15:09
Hazel sonuçtan hiç memnun değil

Endoskopi İşlemi Ve Belge Talepleriyle Mağduriyet Yaşadık

09 Haziran 2025 08:24