Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Niğde Otoyolu (Erg İnşaat) Ankara-NİĞDE Otoyolu İşletmesi Hk Şikayet

21 Mart 2024 12:37

Ankara-NİĞDE otoyolu İşletmesi hakkında şikayetim var.
03.02.2024 tarihinde HGS yetersiz bakiye nedeniyle geçiş ihlalim olmuş, 190 TL. Bugün 46 ıncı gün benim adıma olan ancak abimin kullandığı hatta bildirim mesajı gelmiş. Allah'tan Mesajı bana iletti. HGS mobile girdim herhangi bir ihlal görünmüyor. Bana bildirimi yapılmayan bir borç var, özellikle Detaylı inceledim, Ankara-Niğde otoyolu ayrı bir işletme olduğu için kendi web siteleri varmış borç vs oradan görüntüleniyormuş. Yani HGS de göremediğimiz borcu nasıl buluruz diye her yere bakmamız gerekmiş meğerse. Şimdi esas konu şu ki 190 TL olan ceza bedelinin 950 TL'ye çıkmış olması! Müşteri hizmetleri ile görüştüm dedikleri şu mesaj gelmediyse sorumlu GSM şirketi, HGS mobilde göremiyorsanız sorumlu HGS sağlayıcı firma, e-devlet e bakmadıysan sorumlu sensin :) ) ) )
şaka gibi bir durum. Benim bütün hatlarıma mesaj atmamışlar, HGS den göremiyorum nasıl bilebilirim ki. Olsun sorumluluk bizde. 4 katına çıkana kadar Herhangi bir bildirim yok 46. Gün mesaj atmışlar- ki benim kullanmadığım hattıma- yine sorumluluk bizde bilmemiz gerek. Parayı birkaç gün içinde ödemezsem de hukuki yollar icra falan filan bahsediyorlar.
Nasıl bir uygulamadır bu, insanların cebinden ellerinizi çekin artık ya. Özel işletme işte. Hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorlar. Hatta bir de azarlar gibi konuşuyorlar.

Naci
Naci

20. Haziran 2024 tarihinde geçiş yaptığımı. 85 TL borç olduğunu bu mesajla bildirdiler. 8. Ağustos. 2024 425 TL olmuş. 5 katı. Hgsde para var. Çekmemişler. İcraya gidiyormuşum. Ceza şirketin özel HES. Yatması lazımmış. Yatırdım. 15 TL masraf. Şimdi. Mahkemeye itiraz edeceğim. Bakalım. Ne olacak. Sonu. Mücadeleye devam. Bunlar bilerek yapılıyor. Özel şirket. Sonuna kadar devam

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 12:56
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 18:05

04 Mart 2024 16:05