Etlik Şehir Hastanesi'nde Yaşanan Talihsiz Hasta Deneyimi

18 Şubat 2024 05:266.130

Etlik Şehir Hastanesi'ne 18.02.2024 tarihinde, saat 11:30-12:00 arasında 'acil' bölümünden giriş yaptık. Güvenliklerden bir kişi hariç, diğerleri, tıbbi sekreterler ve hastane polisi ilgisizce ve alaycı bir tavırla karşıladı. Sorularımıza cevap alamadık; sadece gülüp geçtiler. Eğer çalışmayacaksanız, yerinizi gerçekten işini yapacak kişilere bırakın. 'Acil' bölümüne giriş nedenimiz, kardeşimin (ben abisiyim) bacaklarının çeşitli yerlerinden bıçaklanması ve darp edilmesiydi. Yaklaşık 2 saat bekledikten sonra 'taburcu olabileceği' ve 'hayati tehlikesinin olmadığı' söylendi. Ancak eve dönerken kardeşimin dikişlerinin patladığını ve tekrar kan kaybettiğini fark ettik ve aceleyle hastaneye geri döndük. Hastaneye varınca yoğun bakıma alındı ve birkaç saat sonra yine taburcu edilebileceği belirtildi. Şikayetlerim şunlardır: 1. Etlik Şehir Hastanesi'nde bazı doktorlar işini yapmıyor, sorumsuz davranıyor ve yeterince denetlenmiyor. Denetlense bile ciddi bir ceza almak yerine sadece kınama ile yetiniliyor. 2. Tıbbi sekreterlerin birçoğu kibirli, sorumsuz, danışanı yanlış bilgilendiriyor ve sorulara alaycı bir şekilde gülmekle yetiniyor. 3. Polisler ve güvenlikler de sorumsuz ve sorulara gereken cevabı vermiyor, sadece gülüyorlar. Bu durumun düzeltilmesini ve gerekenin yapılmasını önemle talep ediyorum, iyi günler dilerim.

18 Şubat 2024 14:19

2023 Aralık ayında kayınbabamı mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetleri ile Etlik Şehir Hastanesi'ne götürdük 3 gündür de büyük tuvaletini yapamadığını söyledik bize yapılan tahliller sonucunda kum döktüğünü ve idrar yolu iltihabı olduğunu söyleyip. Eve gönderdiler verdikleri ilacı 2 gün kullandık fakat şikayetlerinde artma olunca Gülhane eğitim araştırma hastanesine götürdük orada bize yapılan tahliller sonucunda bağırsak düğümlenmesi olduğunu ve hayati riski taşıdığını hemen ameliyata alacaklarını söylendi. Eğer tekrar Şehir Hastanesi'ne dönmüş olsaydık onların sorumsuzluğu yüzünden belki de kayınbabam şimdi hayatta olmayacaktı lütfen bu konuyla ilgili gerekenler yapılsın. Yine şehir hastanesinde bir yakınımızın kızı henüz 18 yaşında yoğun öksürük sebebiyle gittiklerinde akciğerinde yırtık olduğunu söyleyip yoğun bakıma aldılar entube edeceklerdi ve uyutacaklardı fakat ailesi oradan alıp başka hastaneye götürdüğünde böyle bir durumun olmadığını söyleyip eve göndermişler.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Şehir Hastanesi Etlik

30 Nisan 2024 19:2410.496

Etlik Şehir Hastanesi'nde 29/04/2024 tarihinde Kalp ve Damar Hastanesi'nde hastamızın kalp pili değişiminden sonra vana ...

3 Yorum

Tümünü Gör
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Cengiz
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ali
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Nesli
Ankara Etlik Şehir Hastanesi İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi İlgisizliği!

Büşra
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Merve
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çiğ Yemek