Bilkent Şehir Hastanesi Ultrason Çekiminde Yaşananlar

19 Temmuz 2024 22:00

Ankara Şehir Hastanesi İç hastalıkları ** kat *. Poliklinik Dr.*** (11.01.2023 te saat 16.20 randevu ) tarafından sonuçlarım doğru düzgün incelenmemiş olup kendim uyararak tansiyon ilacı için rapor yazılmasının gerektiğini söyledim. Yarın sabah eczaneye düşer dedi ve reçete dahi yazmadı. Yanında bulunan kadın öğrenci ya da asistana bilgisayar öğretmekten hastayla ilgilenemiyor.

Hayatımız Bu kadar ucuz mu? Ev uzak tansiyon ilacı raporsuz olduğu için ücretli. Bizler boş insanlar mıyız.? Sürekli gelip gideceğiz. Paramız mı çok. O kadar yol masrafı vereceğiz. Ne zamanımız var, ne de paramız. Hem zamanımı çalıyor hem de kul hakkına giriyorlar. Geçen yılda raporumu çıkartamadılar. Ölünce ölüm raporuna doğal ölüm derler. E nabızdan şikayet ettim 184'ü arayın diye e posta göndermişler. O zaman neden uygulamaya şikayet bölümü yaptınız?
18.07.2024 perşembe günü ilk kez Bilkent şehir hastanesinden dahiliye bölümünden randevu alarak gittim randevu saatimden önce muayeneye girdim Dr. Bey şikayetini anlat dedi daha iki cümle edemeden sekreter hanım yapılacak tahlilleri kağıda yazıp verdi başlayın yapın bunları dedi Dr. Bey neyse sırayla bir oraya bir buraya giderek hallettim sıra ultrasona geldi aç karnına su içerek çekilmem gerekiyordu ultrasonu 2 litre suyumu içtim aç karnına saat 16:00 yazıyordu ultrason kağıdında, saatim yaklaşınca ultrasonda ki sekreter bize barkod verecekmiş numara sırasına girip ultrasonu çekilmemiz gerekiyordu orada bir karışıklık yaşandı çoğu insanın kağıdında saat 16:00 yazıyordu buna rağmen sıraya girdik sekreterin bize verdiği barkodda numaralar yazıyor bu sefer o numarayı beklemeye başladık numara sırasına göre çağıracaklar derken, içeriden bir personel çıkıp barkodları topladı bir de açıklama yaptı 10 ar kişi halinde içeriye alacağız dedi güya saat sırasına göre alıyorum içeriye dedi yine bir karışıklık oldu kapıda herkes homurdanmaya başladı çünkü hem vakit geç oldu saat 17:00 oldu neredeyse (mesai dışı bir hizmetmiş bu) herkes su içtiği için sıkışık vaziyette sinirlendi çünkü karışıklık yaptı o personel hanım sıra hakkımız kayboldu. Daha çok beklemeye başladık yapacak bir şey yoktu yani ultrason sıramız karışıklığa geldi ve haksızlık yaşadık saat 17:30 gibi ultrasonu çekildim çok sinir bozucu vakit kaybı ve haksızlık yaşandı

Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Görevli Doktorun 66 Yaşındaki Hastasına Kötü Muamelesi

08 Eylül 2023 12:30
Ertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanlış Gözlük Reçetesi Ve Yetersiz Muayene Sonucu Mağduriyet

05 Temmuz 2024 00:18
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorun İlgisizliği ve Hastayı Dinlememesi

07 Kasım 2023 16:33

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanlış Göz Teşhisi Hk.

06 Ağustos 2024 10:59
ankara-bilkent-sehir-hastanesi-yanlis-goz-teshisi-hk-1.pdf