Ertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanlış Gözlük Reçetesi Ve Yetersiz Muayene Sonucu Mağduriyet

05 Temmuz 2024 00:18

24.06.2024 günü saat 20.00'da göz muayenesi için (başka randevu günü ve saati bulamadım) Ankara Bilkent Şehir Hastanesi 3 numaralı mesai dışı göz polikliniğinde dr.** ** **isimli doktordan randevu aldım. Randevu günü ve saatinde göz polikliniğine gittiğimde randevu aldığım doktor yoktu, mesai dışı muayene olduğu için asıl doktor yerine asistanı muayene ediyormuş.

Onun ismi de ** ** **. Şimdi asıl sorun şu ki, göz muayenesinden sonra reçetemi bilinen bir gözlük mağazasında yaptırdım. Bir hafta sonra gözlüklerim geldi ve ben gözlüğümü taktığımda sağ gözümde yoğun bir bulanıklık hissettim ve iyi göremedim. Mağazadakiler numaranız yükselmiş, bir iki güne alışırsınız dedi. Ben de eve geldim ancak gözlüğe alışılacak gibi değildi.

Zira gözlüğü gözümde tutmam imkansızdı. Acaba odak noktasını mı ayarlayamadılar diye düşünürken bu kadar bariz bir hata olmaz düşüncesi ile mağazaya gitmeden önce Ankara e** l** Tıp Merkezi göz polikliniğine para ödeyerek tekrar muayene oldum. Sonuç olarak opr. Uzm. Dr. **** isimli doktor, özellikle sağ göz numaramın yanlış reçete edildiğini, 1,25 derece fazla yazıldığını söyledi. Yeni bir reçete yaptırarak tekrar gözlük mağazasına gittim ve yeni cam siparişi verdim.

Şimdi Sağlık Bakanlığına ait Ankara Bilkent Şehir Hastanesi göz polikliniğinde asıl randevu aldığım doktor da dahil, onun yerine beni muayene eden asistan hakkında gerekli işlemin yapılmasını istiyorum. Özel doktora ödediğim 400 TL'nin tazminat olarak bana ödenmesini istiyorum. İnsanların hem sağlığı ile hem maddi hem de manevi olarak yıpratan ve zarara sokan bu kişiler ve sistem hakkında şikayetçiyim.

05 Temmuz 2024 18:23

Şikayetim hangi saiklerle yayınlanmıyor, neden ilgili hastane ve bağlı olduğu Sağ. Bkn. Lığına ulaştırılmıyor? Gerekçeniz nedir?

18 Temmuz 2024 02:13

Bir Emekli olarak güvenip sağlığımızı emanet ettiğimiz ve iktidar tarafından gururla parlatılmaya çalışılan sözde şehir hastanelerinin içi boşaltılmış durumda. Sağlık dağıtması insanları doğru yönlendirmek için oraya oturtulmuş doktor ve asistan denilen eğitimsiz bilgisiz tecrübesiz insanlara mı canımızı emanet edeceğiz. Basit bir muayeneyi bile gerektiği gibi yapamayan sadece cihazlara güvenerek oradan aldığı verilerle hareket ederek böyle mi daha iyi iyi bu mu diye sormaktan öteye geçmeyen vasıfsız elemanların yaptığı o işi müstahkem ve temizlik görevlisi arkadaşlar da yapar. Böyle bir sorumsuzluk vurdumduymazlık olamaz! O kadar vizyonsuz ve ilgisizle ki geri dönüş bile yapılmadı. Demek ki CİMER'e başvuracağız. Bakalım orası tek merkezden yönetilen devlet kurumlarını ve personelini mı koruyacak yoksa gözden çıkardığı ve yük olarak gördüğü biz emekli vatandaşın yanında mı olacak göreceğiz.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanlış Göz Teşhisi Hk.

06 Ağustos 2024 10:59
ankara-bilkent-sehir-hastanesi-yanlis-goz-teshisi-hk-1.pdf

Bilkent Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları Yanlış Numara

10 Ağustos 2024 17:14
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Görevli Doktorun 66 Yaşındaki Hastasına Kötü Muamelesi

08 Eylül 2023 12:30

Bilkent Şehir Hastanesi Ultrason Çekiminde Yaşananlar