Bilkent Şehir Hastanesi Acilinde Skandal Torpiller

16 Kasım 2023 12:02

15.11.2023 tarihinde saat 23:30 da iç kanama ve kalp krizi rahatsızlığından dolayı babamı Bilkent Şehir Hastanesi aciline götürdüm. Yaklaşık 2 saat sıra bekledim. Bu sırada benden sonra gelen hasta yanında hemşire arkadaşı olduğu için benden ve bir çok sıra bekleyen hastadan önce muayene için girdi. Muayeneye 7 doktor O****** bey hasta muayene etti ve hastanın sadece ayağı alçıya alındı. Hasta yürüyerek geldi. Aynı muayene 7 odasına güvenlik görevlisi yanında bir hasta daha geldi doktor bey o hastayı da muayene etti. Bende sekreterliğe gidip kaç odanız var kaç hasta var ki ben 2 saat bekliyorum dediğimde 7 oda var 6 doktor pratisyen 1 doktorumuz uzman doktor sonuçlara bakıyor dedi ama 4 oda boştu hastalara bakmıyordu. Bir doktorda hastane personelin yakınları torpille öncelik tanınıyordu. Bende idari gece amirine gittim. Hastane prosedürü, nasıl çalıştığını neye göre öncelik tanındığını sordum. Gece amiri beni tersledi bilgi vermeyeceğini söyledi. Bende Sağlık Bakanlığı genelgesi hasta önceliğini okudum. Böyle bir öncelik olmadığı kanaatine vardım. 184 Sağlık Bakanlığı hattını aradım. Şikayetimi ilettim bana geri dönüş yaptıklarında somut bir delil istediler. Benim burada somut delil için video çekmem gerekiyordu, yasal değil. Düşmeye bağlı doktorların öncelik sağlayabileceğini söylediler. Fakat düşen hasta müşahede altında tutulurdu. 20 dakika aralığında odadan alçıyla çıkarılmazdı. Somut bir delil isteniyorsa hasta kayıt sistemi ve kameralara bakabilirdi. Ben bu konu hakkında tarafıma dönüş yapılmasını delilerin incelenmesini talep ediyorum. Doktordan ve yakınlarına öncelik tanınan hemşire ve güvenlik görevlisinden şikayetçiyim.

Çiçek

Ceren hanım dönüş yapıldı mı şikayet iniz dikkate alındı mı

Ceren

Merhaba, maalesef henüz dönüş yapılmadı. CİMER'de Sağlık Bakanlığına yönlendirildiği yazıyor. Bekliyorum.

Ayşe
10 Mart 2024 11:49
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Lütfen Onkoloji 3/c 10 No Yardım Edin
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
12 Aralık 2023 14:05