Anka Beyaz Eşya Servisi Buzdolabı Tamiri

21 Nisan 2024 21:23

28 Mart 2024 tarihinde bozulan buzdolabımız için internet üzerinden bulduğumuz, Arçelik servisi olduğunu düşündüğümüz bir telefon numarasından servis çağırdık. Akşam 8'den sonra gelebileceklerini söylediler. Gelen kişi, tamirin 6.500 TL karşılığında yapılacağını, parça siparişi verileceğini ve iki gün sonra gelip tamiratı yapacaklarını anlattı. Sipariş için istenen 4.500 TL'lik peşin ödemeyi verilen IBAN numarasına gönderdim. Ancak sonuç olarak ne gelen var ne giden; telefona da ulaşamıyorum. Aynı servis adıyla başka bir numara buldum, fakat onlar da herhangi bir bağlantılarının olmadığını ve yanıltılmış olabileceğimi, haklarında başka şikayetlerin de olduğunu söyledi.
İnternette yazan adreste böyle bir firma ya da şahıs olmadığını da belirttiler. Neden Arçelik'in web sitesinde yazan yetkili servisi çağırmak yerine bu servisi tercih ettiğimi de ayrıca belirtmek isterim. Daha önce çamaşır makinesi için çağırdığımızda 'kartı yanmış ve artık üretilmiyor, makinenizi değiştirin' demişlerdi. Daha sonra yetkili servis olmayan bir usta ile makul bir ücret karşılığında tamir ettirdik ve üç yıldır aynı makineyi kullanıyoruz. Bu nedenle Arçelik yetkili servislerine de güvenmiyorum.

Erdem sonuçtan memnun değil

22 Şubat 2024 10:03

08 Ocak 14:52
Arçelik Yetkili Servisinde Karışıklık Ve Mağduriyet
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Servis (0850 302 58 08) Teknik Servis Mağduriyeti

25 Kasım 2024 16:49