Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Servis (0850 302 58 08) Teknik Servis Mağduriyeti

25 Kasım 2024 16:49

22 Kasım 2024 günü Arçelik marka buzdolabımızdan ses gelmesi sonucu internetten Arçelik Yetkili Servisi olarak karşımıza çıkan ilk numarayı aradık: 0850 3025808. Kendileri aynen Arçelik'in yetkili servisi (güya Umut Teknik İzmir Bornova Özkanlar) gibi bizi bir servise yönlendirdiler. Aynı gün içerisinde gelen kişi dolabımızda fan arızası olduğunu ve inverter kartın değişmesi gerektiğini söyleyerek bizden 9350 TL para istedi. Parça alacağız, önden 4000 TL vermeniz yeterli dediği için parayı gelen kişi D***D**** şahsına yolladık. O gün gelmediler. 'Kartınıza format atıyoruz' dediler (sonradan öğrendik ki makinemiz çok eski ve öyle bir kart yazılımı zaten yok). 23 Kasım akşamı gelerek yine bizim olan kartı geri takıp fanı takıp gittiler. 2 kişi geldiler, diğer kişinin adı u***. 2 gün boyunca bizimle teknik servisin sahibi gibi konuştu. Akşam sorduğumuzda ben o değilim dedi. Sonradan numarasından fark ettik. Ne garanti belgesi ne fatura vermediler. Kendi kartlarını da vermeden resmen kaçtılar. Bugün gerçek Arçelik servisinden gelen kişiler, bu işlemin en fazla 1800 TL olduğunu, kartımızda bir sorun olmadığını, aynı kartı zaten geri taktıklarını ve aldıkları 9350 TL olan fanın 500 TL olduğunu öğrendik. Şimdi avukatımız vasıtasıyla şikayette bulunacağız. Karakola gidip şikayet edeceğiz.

Şule
Şule

Aynı durumu yaşadık bu cuma günü aynı kişiler tarafından

Anka Beyaz Eşya Servisi Buzdolabı Tamiri

21 Nisan 2024 21:23