25 Ocak 2024 16:11

03.01.2024 tarihinde Angel Butik adlı siteden 700 TL ödeyerek lacivert renkli Tavşanlı tulum satın aldım. Ürünü yurt dışında yaşayan ve doğacak olan yeğenim için hediye olarak aldım. 28.01.2024 tarihinde uçak biletim olduğu için ürünü erkenden teslim almak istedim. Ürün teslim edildikten sonra 22.01.2024 akşamı ürünü ılık su altında duruladığımda lacivert tulum boya bıraktı. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ürünün değiştirileceğini belirttiler. Normal şartlarda boya bırakan ve sözde organik olan bu ürünü iade ederdim fakat farklı bir firma bu ürünün aynısını yetiştiremezdi ve Tavşanlı yeni doğan konseptini hazırlamışlardı. Bunun üzerine boya bırakmayacak düz beyaz bir ürün göndermelerini talep ettim. İletişimde her şey normaldi ta ki firmanın üslupsuz ve kabul edilemez tavırlarıyla karşılaşana kadar. Ürünün teslimi ile ilgili haklı olarak iki kez soru sordum, çünkü yetişip yetişmeyeceğinden endişe ediyordum. 'Bakın' diye başlayan cümleler, 'Ürünün yenisini gönderiyorum, daha ne istiyorsunuz? ' gibi ifadeler ve 'Bir daha bizden alışveriş yapmayın' tarzında sonlanan konuşmalar gördüm. Tüm bu diyaloglar sırasında benim tüm yazışmalarım saygı çerçevesindeydi. Satıcı olarak müşteriye bu şekilde davranılmasını kabul edilemez buluyorum ve durumu paylaşarak bu firmaya gereken dersin verilmesini umuyorum.

11 Aralık 2024 14:17

08 Temmuz 2025 17:43
Beden Sorunu Ve Yetersiz İade Süreciyle Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 17:13
Little Honey Bunnies Satıcı Mağduriyeti