Ali sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Ve İletişim Sorunları

28 Aralık 2024 13:52

Afyon Ataköy Migros'tan almış olduğum şişe biralarının depozitosunu almak istediğimde, belirttiğim Migros şubesi tarafından sistemin fişsiz müsaade etmediği söylendi. Bunun üzerine Efes Pilsen firmasına, elimde kalan 5 bira şişesini nasıl ve kime teslim edeceğimle ilgili iletişim kurmak istedim ancak iletişim formu bölümünün açılmadığı görüldü. Defalarca denedim fakat olmadı. Ben de durumu sizin aracılığınızla Efes Pilsen firmasına iletilmesini ve Migros firması ile görüşülerek fiş yerine başka bir şekilde kayıt tutulmasını, doğan mağduriyetlerin giderilip geri dönüşüme kazandırılması katkısı için bu bilgileri yazıyorum.

28 Aralık 2024 14:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

Bedri
Bedri

Bu nasıl bir cevap. Adamın sorununu böyle kopyala yapıştır cevap ile mi çözdünüz

Depozitolu Şişe İadesinde Fiş Zorunluluğu Mağduriyeti

08 Temmuz 2025 23:20
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Depozitolu Bremen Bira Şişeleri İade Alınmıyor, Otomatik Mesajlar Çözüm Sunmuyor

08 Temmuz 2025 12:33

Depozitolu Şişe Karmaşası: Efes Pilsen Ve Tekel Bayi Sorunu