Mert sonucu yetersiz buldu

Anadolu Efes Dinleme Süresi 45'den Fazla Olmalı

09 Eylül 2023 01:55

Efes malt şişe içicisiyim. Dinlenmiş bira dediğimiz olay üretim tarihinden itibaren 45 günlük süreci kaplayan bir dinlenme sürecidir. Son almış olduğum bira 07.09.23 tarihindedir. Üretim tarihi ise 19.08.23 tarihlidir. Satılan bayiye 2 3 gün önce gelmiş olsa. Dinlenmiş bira satılmıyor ve insanların midesine dokunuyor. Üretim tarihinden 45 gün sonra piyasaya sürülen biraları içmeye doyamıyorsunuz. Üreticiden tek bir ricam üretilen biraların 45 gün güneş görmeden dinlenmesidir. 45 günden az dinlenen biralar içilmiyor içilse bile insanın midesine dokunup zehirliyor. 45 gün dinlenmesi şart

11 Eylül 2023 09:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Efes Tarihi Geçmiş Bira Satışı Eski Ürünler Toplanmıyor Mu?

21 Ocak 2024 23:45
Anadolu Efes Tarihi Geçmiş Bira Satışı Eski Ürünler Toplanmıyor Mu?

Anadolu Efes Son Kullanma Tarihi Yok

01 Ekim 2023 22:37

Efes Bira Kalitesinde Düşüş: Neden Tat Bozuldu?

18 Haziran 2024 02:47
Efes Bira Kalitesinde Düşüş: Neden Tat Bozuldu?

Efes Malt Birada Tat Bozukluğu Ve Üretim Partisi Sorunu

07 Temmuz 2025 21:15