Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Ķ. Çekmece Şube Sertifikayı Vermiyor

23 Aralık 2023 15:051.905

Amerikan Kültür Küçükçekmece Tepeüstü şubesi 11 gündür sertifikamı vermiyor. 1500 TL portfolyo ücreti istendi, ödedim. Ayın 13'ünden beri portfolyo ortada yok, arayıp asla bilgi verilmiyor. 'Çarşamba alabilirsiniz' dendi, gittiğimde daha önce bu konuyla ilgili görüştüğüm görevli E*** yok, kimseye iş aktarmamış, kimsenin konudan bilgisi yok. Önceki bilgilerim gönderilmediği için sertifikanın gelmediği söylendi. Tekrar bilgilerim alındı, kaç gün oldu hala hiçbir bilgi verilmiyor. İlçe Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayetimi yazılı olarak bildireceğimi buradan iletiyorum.

25 Aralık 2023 16:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Zeynep Ç Temsilciliğimiz ile gerekli görüşmeler sağlanmıştır. Portfolionuz hazır durumdadır. Kurumumuza dilediğiniz zaman giderek Portfolionuzu alabilirsiniz. Saygılarımızla, Genel Merkez.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Portfolyo Gözükmemesi.

24 Ekim 2023 02:125.191

Amerikan Kültür Eskişehir Çarşı şubesinde aldığım sertifika verify my portfolio sitesinde gözükmüyor. B1 Sertifikam olm...

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Ankara Ümitköy Şubesi İptal Sonrası Parayı Ödememesi

3 Ocak 2024 11:428.898

Amerikan Kültür Ankara Ümitköy Şubesi kurs iptali sonrası parayı aylardır ödemiyor. Kursa yazıldım sonrasında eğitim pla...

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Paramızı İade Etmiyor

8 Ocak 2024 18:315.959

"Şikayetvar.com uygulamasına çok teşekkür ederim 6 aydır ödediğimiz tutarı alamamıştım Site sayesinde 1 günde yapmış olduğum ödemeyi geri aldım. Kimseye özellikle Adana şubelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum Amerikan Kültür Adana şubeleri 👎👎👎👎"

1 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular