20 Ağustos 2024 17:17

Dünyanın her yerine uçak bileti yalanı. 2023 yılı yaz ayında Ataşehir Amerikan Kültür kursundan İngilizce eğitim ücretinde 2 kur alana 1 kur bedava kampanyası sunuldu tarafıma. Ücret pahalı geldiğinden kursa kayıt olma fikrinden vazgeçtim. Yaklaşık 1 ay sonra kurs tarafından arandım, kayıt yaptırmayacağımı ilettim, bu kez bana teklif ettikleri fiyattan 10.000 TL yukarıda olan dünyanın her yerine gidiş dönüş uçak bileti kampanyasından bahsettiler. Ben de Amerika'ya oluyor mu dedim, evet dediler. Ve 10.000 TL fazla veririm hem Amerika'ya giderim hem İngilizcemi ilerletirim düşüncesi ile kursa B2, C1, C2 seviyelerine kayıt yaptırdım. Mayıs ayında kursumu tamamladığımda uçak biletimi nasıl alacağımı sordum, online sistem üzerinden başvuru yapın genel merkez sizi atayıp biletinizi verecek dediler. Başvurumu sistem üzerinden hemen yaptım ancak kimse tarafından aranmadım. Bunun üzerine kursumu arayıp kimse beni aramıyor diye ilgilenmelerini rica ettim. Genel merkezi uyaracaklarını ilettiler. Genel merkez beni ağustos ayında arayıp sizin kurlarınızı A1, A2 seviyesinde giriş yapmış kursunuz, uçak bileti kampanyasından yararlanamazsınız, 3 kur alınması lazım dediler. Ben zaten 3 kur satın almış olduğum halde. Bunun üzerine kursumu aradım, beni A1 A2 olarak görüyormuş genel merkez, ben sizden B2, C1, C2 seviyesinde toplam 3 kur aldım bunu bu şekilde düzeltin lütfen dedim. Üzerine hiçbir aksiyon alınmadı, hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Bugün 20 Ağustos tarihinde genel merkez tarafından arandım, uçak bileti talebinizi yerine getiremiyoruz çünkü hizmet aldığınız kurs merkezi sizin kur atamanızı sistemden yapmamış, hala A1 A2 seviyesinde görünüyorsunuz dedi, kampanyanın bitmesine 10 gün kalmış vaziyette. Bana vaat ettikleri uçak biletimi kursumun kur atamamı sisteme girmemesi nedeniyle alamıyorum. Uçak bileti alacağım diye fazladan verdiğim 10.000 TL'nin tarafıma geri iadesinin yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Ağustos 2024 16:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 08:26

31 Temmuz 2024 20:47
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Sözde Bilet Vaadiyle Hayal Kırıklığı

17 Ocak 2025 18:23
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Sözde Bilet Vaadiyle Hayal Kırıklığı
Mukhlısa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 15:16
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Uçak Bileti Kampanyası Yalanı

28 Haziran 2024 16:39