Erçin sonuçtan hiç memnun değil

Altınyıldız Classics Silivri İlgisiz Personel

30 Temmuz 2024 10:32

25.07.2024 tarihinde Silivri Vega AVM'de bulunan Altınyıldız Classic mağazasına gittim. Buradan hediye olarak bir kol düğmesi aldım ancak bana bunun için hediye paketinin olmadığını, merkezden talep ettiklerini ancak uzun süredir gelmediğini söylediler. Ben de kendilerine normal bir gömlek kağıdını yırtarak en azından kağıt ile saracak bir şey yapabiliriz dedim ancak kesmeye bile üşendikleri için ben kestim ve paketlemesi için çalışan arkadaşa verdim.

Yapılan paketi görseniz inanamazsınız, pazarda bile daha güzel paket yapılırdı ve dedim ki ben ürünü almıyorum, iade edeceğim. Orada bulunan mağaza müdür yardımcısı olduğunu öğrendiğim beyefendi hiç tereddüt etmeden iademi yaptı ve ben de dedim ki bizim burada yaşadığımızı görüyorsunuz, ben kağıt kesiyorum.

Çalışanınız yapamasa da paket yapmaya uğraşıyor, siz burada yetkilisiniz ve hiçbir şey yapmıyorsunuz dediğimde iade işleminizi yapıyorum cevabını aldım. Sanırım aldığım ürünün bedeli onların çok umurunda olmadı olabilir ancak işi sebebi ile her sene 4-6 adet takım elbise ve en az 3 katı gömlek alan müşteriyi kaybetmek çok umurlarında olmayacak kadar durumları iyi sanırım.

Ben de rakiplerine gidip 4 katı maliyetle kol düğmelerimi aldım ve hediyemi verdim. Maalesef eleman kalifikasyonu bir müşteriyi o mağazaya bir daha gitmeyecek hale getirebiliyor. Ancak diğer emekçilere duyduğum saygı sebebi ile özverili çalışanların bilmesi adına şikayetimi bildiririm.

18 Ekim 2024 02:36
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 20:02
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Mektubuyla Mağazada Rencide Edildim, Ürün Verilmedi

05 Eylül 2025 18:12
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 20:36
Rukiye sonuçtan çok memnun

04 Mart 2025 15:43
"Markayı arayıp şikayetimi dile getirdim mağazadan iademi yaptılar. Teşekkürler..."
Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı: İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve İletişim Eksiklikleri