Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Altın Çizgi Ayıp Ettin

29 Mart 2024 16:19

Ayıplı ürün olarak değerlendiriyorum. Nata Vega AVM'de bulunan kurumsal firma olan Altın Çizgi'den 31/12/2023 tarihinde eşime bir yüzük aldım. Taşlarının elmas ve pırlanta olduğu söylendi. Yüzüğü aldıktan 3-5 gün sonra fark ettik ki bir taşı düşmüş. Götürdük, 15 gün sonra Kızılay şubesinden aldık. 1 hafta sonra başka bir taşı daha düştü. Yine Altın Çizgi'ye gittik ve orada işlem yapıldı. Yanlış bir işlem yapılmış gibi görünüyordu ve yine yüzüğü bıraktık. Uzunca bir süre sonra yine geri aldık. Kısacası, 3 ay oldu. Alalı 2 aydır yüzük ya orada ya burada. Sonuç olarak, pişman olduk. Bizi sürekli gel-git yapmaya zorladılar. Bir yastık istedim. Firmanızın bana söylediği sözler anlamsız geliyor. Komik, ben onca altın ve diğer ürünleri sizden aldım, ama artık asla yolunuzdan geçmeyeceğim ve geçmişteki müşterileri de uyaracağım. Emin olun, daha anlatılacak çok komik mevzular ve sohbetler var; ancak aldığım yüzükten dolayı pişmanlık duyuyorum. Artık 'Altın Çizgi' demiyorum. Hatalı yüzüğü çözmek için benden 10 bin TL istemeniz nedir?

31 Mart 2024 17:10 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Nisan 2024 16:29

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından sizlere dönüş sağlanmıştır. Yuzugunuzle ilgili durumun sizin de memnun kalacağınız şekilde yapılabilmesi için sizi merkez mağazamıza davet ettik. Geldiginizde en güzel şekilde yardımcı olunulacaktir Saygılarımızla, Altınçizgi Mücevherat

Burhan
Burhan
25 Nisan 2024 14:12

Ulus Merkez Şubenize bir fırsatını bulunca ğelecegim, sorunum çözülmediği takdirde şikayetim devam edecektir. İyi günler.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 09:31
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 19:47
Altınbaş Mücevherat 206.000 TL Lik Mağduriyet
Altınbaş Mücevherat 206.000 TL Lik Mağduriyet
Mert sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 12:00
"Müşteri temsilcisi - Merkezden Özge Hanım İlginize alakanıza çok teşekkür ederim inan ki 1 saatte işimi hallettiniz. Hakkınızı helal edin uğraştınız cidden çok teşekkür ederim. Mağazadaki yüz yüze görüştüğüm müşteri temsilcisinden çok telefonda görüştüğüm müşteri temsilcisi Özge hanıma çok teşekkür ederim işim halloldu"

26 Eylül 2024 09:50
Altınbaş Mücevherat Ürünün Kalitesizliği Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri