Ece sonuçtan hiç memnun değil

Altier Academy Asla İade Yapmıyor

01 Nisan 2024 15:21

Aralık ayında Gaziantep'ten İstanbul'a protez tırnak eğitimi için gittim ve 50 bin lira para harcadım. Antep'e döndüğümde, 'Belgeniz eksik, sınava alamayız. Buraya gelip belge imzalamanız gerekiyor.' denildi. Binbir zahmetle, belgeyi kargo ile göndermelerini kabul ettirdim. Daha sonra 'Resim eksik.' denilerek, onu da gönderdim. Beni arayıp 'Bize gelmedi.' dediler, oysa teslim edilmiş gözüküyordu. Sonra, ne hikmetse kargo bulundu ve bu süreç bir ay sürdü. Beni oyuncak gibi oynattılar. Sınav tarihim dört ay sonraya belirlendi ve 600 TL ödeme yaptım. Aynı dakika içinde uçak bileti olmadığı için iade talep ettim. İade yapacaklarını söylediler ve IBAN bilgilerimi aldılar. Ancak öğrenci işlerindeki o kadın, 'Buraya gelirsen veririm, aksi takdirde vermem.' diyor. Bu sırada, girmeyeceğime dair feragat yazısı yazdım. Elli kez arayıp 'Ne eksik? ' diye sordum, 'Döneceğiz.' deyip kimse dönmedi. Her gün arıyorum, peşlerinden koşuyorum ve sonuç olarak yine kimse yardımcı olmuyor. Emeklerim, harcadığım para, hepsi boşa gitti. Hala bir çözüm bulunamadı.

Ece
Ece
07 Mayıs 2024 14:46

600 TL sınav ücret iadesi yapıldı sürekli arayıp düzeltmemi istediler yorumu keşke ilk baştada bu kadar ilgili olabilselerdi.

Ödememi Yaptım Ama Etüt Haklarımı Kullanamadan Sınava Girmek Zorunda Kaldım

11 Eylül 2025 21:25
odememi-yaptim-ama-etut-haklarimi-kullanamadan-sinava-girmek-zorunda-kaldim-2.jpg
odememi-yaptim-ama-etut-haklarimi-kullanamadan-sinava-girmek-zorunda-kaldim-1.jpg
Ferdanur sonuçtan hiç memnun değil

Kariyer Eğitim Moda & Güzellik Nişantaşı Şubesindeki Personellerin Üslupsuzluğu!

30 Nisan 2024 11:26

Ankara Çiğdem Uğurlu Akademi MEB Onaylı Sınava Sokmuyor

25 Nisan 2024 08:20
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Hijyenik Olmayan Eğitim Ortamı Ve Yetersiz Uygulama Deneyimi

28 Eylül 2025 01:36