Altai 6 Ay Bile Olmadan Bozulan Motosiklet

Salih
09 Mart 2024 10:45

Aşağıdaki problemin birebir aynısını 125 CC modelde yaşadım. Altai F1 Max Pro 50CC motoru Eylül ayında aldım, Mart ayı başında hareket ettikten sonra trafik ışıklarında veya herhangi bir yerde durduğumda stop ediyor ve gaz almadığı için hemen çalışmıyor. Çalıştığında da yolda giderken yavaşlıyordu, neredeyse durma noktasına kadar geliyordu.

Bu durum için 15 Mart tarihinde Bursa'daki yetkili servisine götürdüm, üç-beş gün kaldı, motor bakıldı, beyin sıfırlandı, enjeksiyonlar temizlendi, sorun yok denildi. Rölantide çok güzel çalışıyor denildi ki zaten rölantide problemi yok, hareket edip durduktan sonra sorun vardı. Servis test sürüşü yapıp stop ettiğini görünce motorun kalacağını, sorununa bakacaklarını söylediler. İki gün önce servise tekrar gittiğimde hala stop ediyordu.

Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyoruz gibi cevaplar aldım. İki yıl garantisi olan ve alındığı tarihten bugüne kadar yaklaşık altı ay geçmesine rağmen motor arıza yaptı ve sorunu çözülemiyor. Servis, garanti ürün için nasıl ilerleyeceğimizi sorduğumda Tüketici Hakları'na giderek şikayet edebileceğimi söyledi. Hem Altai markası hem de aracı kuruluşlar ve servis, satılan ürünün arkasında durmuyor.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Altai F1 Pro Max Motorum Sürekli Stop Ediyor, Çözüm Bulunamıyor

Hüseyin
03 Eylül 2024 13:14

Ethem
04 Nisan 2024 09:01

Mondial Air Time 50 CC Sürüş Esnasında Stop Ediyor.

29 Ağustos 2024 19:11