İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Göz Doktoru İle İlgili Şikayet

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Göz Doktoru İle İlgili Şikayet
30 Temmuz 2024 17:1834.557

19.07.2024 İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinde saat 08. 20'de Doktor S****** B*****'te Göz randevum vardı. Doktorun benimle dalga geçer gibi davranmasından ve en önemlisi raporlu ilaçlarımı yazdığını söylemesine rağmen onaylamamasından şikayetçiyim. İçeriye girmeden önce ben gözyaşı damlamı damlattım. Benim raporlarım yenilenecek dediğimde gözüme bakıp senin yeterince gözyaşın var dedi Az önce damlattığım damlamı gözyaşım zannetti. Benim sol gözümde 24 yıldır hiç gözyaşı yok kanserden dolayı ışın tedavisi gördüm o da gözyaşı damarımı kuruttu. Hadi onu geçtim ilaçlarıma baktı. SYS tane, Restasis, Lipo tears Jel
Bana kurduğu cümle SYS tane gözyaşını kullanıyorsun Restasis zaten aynısı niye ikisini de yazdırıyorsun ki dedi. Gerçekten duyduklarıma inanamadım madem ikisi de aynı özelliklere sahip neden Restasis'e 3 hekim imzası istiyorlar ve rapor olmasına rağmen sağlık ocağında yazdırılmıyor. Benim bildiğim SYS tane gözyaşı damlası Restasis gözyaşı sağlayıcı damla bana söylenen buydu. Restasis bana bu hastanenin önerdiğini 2 senedir de kullandığımı hatta diğer gözümde de kuruma başladığı için ona iyi geldiğini söyledim kafasını çevirip masasına oturdu. Sonra elime bir kağıt verdi damlamı yazdınız mı diye sorduğumda yok boş kağıt verdim diye tersledi beni. O kim oluyor da beni tersliyor evet demesi gerekirken. Bana hiçbir şey sormadı benim elimde Lipo tears jel vardı 1 kutu yazsa yeterdi o yüzden sormuştum. Ben de siz ne kadar agresifsiniz ne var sorduysam dedim bana sorduğun soru çok saçma dedi. Yani ben bu kadar negatif agresif birini görmedim.
Bugün 26 Temmuz Cuma eczaneye gittim hala raporum sisteme geçmemiş hastaneyi aradım poliklinik doktorun onaylaması gerekiyor dediler doktorun ismini istediler S****** B***** deyince onaylamamış olabilir dediler. Sen pazartesi gel başka doktordan yazdıralım dediler.
Ben 184'ü aradım durumu anlattım sonra bana dönüş yaptılar ilaç yazmamasına bir şey yapamayacaklarını doktorun öngörüsünde olduğunu fakat doktora davranışından dolayı eğitim ve seminer verileceğini söylediler.
Beni doktorun psikolojisi zerre ilgilendirmiyor ben benim raporumu çıkarmamasından şikayetçiyim bu olay bu kadar basit olmamalı bir doktor keyfi olarak hastanın raporlu ilaçlarını çıkarmama lüksüne sahip değil.
Yok mu bu durumun bir kanunu. 4 Ağustostan önce randevu alamıyorum mecbur muyum ben hastaneye tekrar gidip randevusuz sıra beklemeye. İlaçlar çok pahalı hepsini parayla aldım hadi ödesin bu 3 ilacın parasını.

30 Temmuz 2024 17:09

Pazartesi sabah 8de polikliniğe geldim randevusuz ilaç yazılmıyor dediler. Sonra durumu anlattım raporum çıkmadı deyince baktı Sabriye hanımın onayını bekliyor bugün onaylar dedi. Ben de 1 haftadır bekliyorum raporu yazarken bile agresifti bilerek onaylamıyor olabilir dediğimde olur mu öyle şey çipi bozuktu bugün onaylar dedi. Ben de eve geri döndüm bugün Salı eczane aradı raporun onaylanmadığını sistemden çekmek zorunda olduklarını söylediler. Ben şimdi ne yapayım biz randevuya gelmedik mi 15 gün randevu vermeyerek ceza kesiyorsunuz. Bu yaşattıklarınız için size cezayı kim kesecek. Randevunun kolay alınmadığını sizler daha iyi biliyorsunuz. Tekrar randevu aldım 15 gün sonrasına. İlaçlarımı eczaneden parayla aldım üstüne yaşadığım onca stres.

Kızılay Sağlık Grubu Hastanede Uzun Bekleyiş Ve Yetersiz Tedavi Deneyimi

Ecrin
26 Ağustos 2024 21:021.722

20.08.24 14.15 saatine ortopedi bölümüne randevu aldım. Vezne işlem yaptırırken Dr... Adı zikredilerek bir işi varmış, 3...

Hastanede Yaşanan Randevu Ve İletişim Sorunları

Canan
21 Kasım 2024 18:283.286

Allah yolunuzu bu hastanede Romatoloji bölümüne düşürmesin. N**** l ermi. Doktor hanım hastalara karşı ne kadar ilgili n...

Kızılay Sağlık Altıntepe Tıp Merkezi'nde Yaşanan Sorun!

Gülser
16 Ekim 2023 13:396.706

10 Ekim 2023 saat 14.10'da Göz Dr. *** **** *** 'a (tanıdığımın tavsiyesi ile) randevu aldım. Muayenede hemen katarakt a...