Alp Chef Pastada Yabancı Cisim Ve Müşteriye Olan Üslupsuzluk

Nezahat
28 Mayıs 2023 00:33

27.05.2023 akşam 22:30 saatlerinde doğum günü pastası almak için gittim. Doğum günü pastası aldım. Pastayı kesip dağıtım yapıldıktan sonra payıma düşen pasta dilimi içerisinde orta boy 5,6 cm uzunluğunda saç kılına benzer esneyen siyah bir cisim olduğunu fark edip ve bunun üzerine insanlar tiksinmemesi adına pasta içerisindeki fark ettiğim cismi attım.

Bunun üzerine pastaneyi bu durumu bilgilendirmek için aradığımda bize pastayı kalan kısmı ile birlikte getirmemizi ve yerine yeni bir pastayı telafi amaçlı verebileceklerini söylendi. Tekrar 23.30 saatinde gittiğimde bunun kabul edilebilir bir yanı olmadığı içerinde çıkan cisimle birlikte getirmeleri gerektiğini ve böyle bir durumun sanki yaşanması mümkün değil gibi konuşup tekrar telefi amaçlı da olsa bunu kabul edemeyiz üslubunda konuştu.

Kesinlikle bir daha petek -Alp chef pastanesine gitmem Ayaklarına çağırıp sanki telefonda telafi ederim. Dememiş gibi konuşmalara maruz kaldım. Böyle bir şeyin tekrar olmaması diliyorum. Keskinlikle böyle bir şey beklemezdim. Doğum günü kutlayacağım insanlara rezil oldum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 22:33

05 Ocak 2024 19:52