15 Ağustos 2024 05:47

14 Ağustos Çarşamba saat 8 sıralarında motor kazası geçiren oğlum ve arkadaşı, olay yerinde yarım saat bekletilerek hastaneye ancak götürüldü. Üstelik oğlumun arkadaşının diz kapağı açıktı ve çok kan kaybetti. Sonra hastane acil servisinde yoğun bir şekilde kan kaybetmiş hastamızın ayağını sadece sarıp Çeşme Devlet Hastanesi'nden 9 Eylül Üniversitesi'ne göndermek istediler. Kanaması durmayan çocuğun hala kan kaybetmekte olduğunu görünce isyan ederek ambulans vermeleri gerektiğini söyledik. Fakat dalga geçer gibi çocuğa 'Ayağını hareket ettirme, hmm çok kan kaybettin, kanaman devam eder' dediler. Sonra zar zor tekrar içeri alıp diz kapağını birleştirmelerine rağmen kan kaybetmeye devam etti. Çocuğa ısrarla ambulans vermediler. Çocuğu zar zor kendi imkanlarımızla arabaya bindirip 9 Eylül'e götürdük. Orada ambulansla gelmesi gerektiğine dair tutanak tutuldu. Öğrendik ki çocuğun tendonları kopmuş. Hani hasta hakları? Daha maaşları almadan donumuza kadar vergi alıyorlar. Sigorta ödeniyor, nerede hasta hakları? Bir de derdimizi anlatmaya çalışıyoruz, utanmadan 'Çattık ya' diyor. Muhatabımız bile olmayan bir doktor üslupsuz bir şekilde biz hastamızın doktoruyla konuşmaya çalışırken ikide bir araya girip ortamı geriyor.

12 Kasım 2023 10:52
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Ambulans Ve Hastanede Yaşadığım İlgisizlik Acımı Artırdı

10 Temmuz 2025 01:27

21 Kasım 2024 00:36