Alman Ayak Sağlığı Haksız Kazanç Sağlıyorlar

21 Ocak 2024 22:36

Yaklaşık 6 ay, tırnak batması ve mantar için kardeşimin tavsiyesiyle gittim. İlk 3 ay s***** hanım tedavime başladı ve 2 adet tel'i satın aldım takıldı 2 ayak baş parmağıma. Daha ilk takıldığında tırnak batmam geçti ve büyük bir rahatlama yaşadım. 3 ay sonunda tırnaklarda belirgin bir düzelme ve mantar yok olmaya başlamıştı ve s***** hanım oradan ayrıldı. Yerine bakan hanımefendi ile tedavimiz başladı ve daha ilk muayenede bu telleri nasıl takmışlar tırnak çok kısa deyip telin birini takmadı. Tırnak kesip, (daha önce s***** hanımın özenle yaptığı) tüm tırnak törpülerini yapmadı sadece uçlarını düzeltip biyotin kullanmamı istedi ve teli takmadığım için bir parmaktan ücret almayacağını söyledi. Ancak randevu için kasaya geldiğimizde benden almaması gereken 450 TL yi (tel sökme ücreti adı altında) talep etti ve 900 TL ödeyip çıktım. 5. Ay zar zor telleri taktı ve mantar ların tedavi edilmesi gerektiğini ve bunun ayrı bir tedavi olduğu için 1000 TL nin üzerinde bir rakam olacağını bana anlattı. Bende düşünüp karar vereyim dedim. 6. Ay gittiğimde telleri takamayacağını çünkü mantarın yayıldığını, temizlemesi gerektiğini ve bunu bu seferlik uygun bir rakama yapacağını söyledi (bu yaptığı işlemi s***** hanım zaten her gittiğimde yapıyordu, bu hanımefendi yapmadığı için zaten mantar ilerledi) tellerde takılmadı. Kasada takmadığı teller için 900 TL ve temizlik için de 600 TL istedi. Ben de, o zaman her gelişimde sökme takma 1800 TL ödemem gerekmiyor mu dediğimde hiçbir şey diyemedi. Arkada müşteride olduğu için fazla uzatmayıp 1500 TL yi ödeyip çıktım. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve sinirlerim çok bozuldu. Aradıklarında da açmadım kötü şeyler söylememek için. Konusunda uzman podolog a gitmeye karar verdim, en azından profesyonel bir hizmet alacağım bir yer olsun istiyorum.

Sema

Merhaba tırnak batması için bende ayak saglık bakımına gitmek istiyorum ilk muayene ücrete yani işk işlem tel takılma ücreti ne kadar almışlardı, Adana da giden var mı veya fiyat bilgisi memnuniyet durumu nasıldı

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Climed Tedavi Merkezi Tırnak Batığı

23 Ağustos 2023 21:39