Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Ve Özel Balat Hastanesi Mağduriyeti

Allianz Sigorta Ve Özel Balat Hastanesi Mağduriyeti
10 Eylül 2024 12:49

09.09.2024 tarihinde saat 3.20'de Özel Balat Hastanesi nöroloji bölümüne gittim, unutkanlık şikayetiyle. Tamamlayıcı sağlık sigortam Allianz olduğundan muayene oldum. Doktor, beyin emarı ve EEG çekilmesini uygun gördü ve bir takım kan tahlilleri istedi. Yaptırmak için çıktım ve bankoda görevli kişi provizyon sorduğunda Allianz sigortanın red verdiğini söyledi. Psikiyatriyi karşılamıyormuş. Şimdi anlamadığım, nöroloji ekte kağıtta yazıyor, muayene nöroloji diye. Altta hafif bilişsel bozukluk, bilinç ile alakalı bir terim. Kaldı ki nöroloji nasıl psikiyatri tanısı koyuyor? Hadi koydu, biz boşuna mı sigorta yaptırıp para ödüyoruz? Psikiyatri yok, diş yok, göz yok, hep olumsuzluk. Burada ya hastanenin ya da Allianz sigortanın hatası var ama mağdur olan para ödeyen vatandaş oluyor. Tamamlayıcı sigorta yaptırmayın, muayene olup acaba ödeme yapılacak mı yapılmayacak mı diye gerilmeyin. Paranız varsa özele, yoksa SSK'ya gidin. Ben şikayetçiyim. Gerek Özel Balat Hastanesi gerek Allianz sigortadan mağduriyetimi nasıl giderecekler bakalım.

16 Eylül 2024 08:38

Hala sonuç yok kaç gün oldu

20 Eylül 2024 13:48

Adı kadar olamayan ilgisiz bir firma iptal ettireceğim sigortamı ödeme yapmaya değmez

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 16:10
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sağlık Sigortam Provizyon Reddi ve Haksız Masraf Yansıtılması

24 Eylül 2025 14:50
Bahadır sonuçtan memnun değil

Allianz Sağlık Sigortası Haksız Provizyon Reddi Ve İade Sorunu

21 Ekim 2025 17:05
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Sağlık Sigortası Güvenimi Sarstı: Uyku Testi Karşılanmadı

18 Nisan 2025 15:39
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 20:42