Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı

Allianz Sigorta İle Yaşadığımız Büyük Hayal Kırıklığı
19 Ağustos 2024 09:31

12 ağustosta Bursa Medical Park hastanesinde oğluma randevu aldım. Önce ortopedi doktoru sonra çocuk doktoruna muayene olduk.
Sonrası çocuk doktoru enfeksiyon olduğu için yatış kararı verdi. Allianz ise sağlık sigortam var diye bizde rahattık. Yatışın 3 gününde Allianz şirketi provizyon işlemine red vermiş o yüzden 18 bin tl ödeme aldılar benden. Birincisi bunun öncesinde hemen başvuru yapılıyor. Durum bize paylaşması gerekmez mi hastanenin
İkinci en büyük sorun ise Allianz firması benden onay için bir sürü evrak istedi. Kronik mi diye rahatsızlık kontrol ettiler. Hastamla ilgilenemedim. Onların evrak işlerinin peşine koştum en sonunda ise poliçenizde kapsam süresi dışında diye red geldi.
Onun sebebi ise çocuğun ayağındaki iltihap vücutta enjeksiyon yaratıyormuş ya siz hastanede tedavi olmadan o rahatsızlığın neden kaynaklandığını nereden bileceksiniz. Sırf ödeme yapmamak için beni bu kadar uğraştırdınız. Çocuk doktoru bununla ilgili yazıda yazdı bu çocuğu benim yatırma sebebim bu diye ama yine bir sürü bahane üretip kabul etmediler. Allianz Sigorta pişmanlıktır. Aradım 2 kez anlatıyorum durumu hiçbiri doğru cevapta vermiyor. Memnuniyet için aradılar olumsuz dönmüşsünüz durumu anlatıyorum yine çözüm yok.
Oğlumun tedavisi bitmeden hastaneden çıkarmak zorunda kaldım.

Ramazan
Ramazan
21 Ağustos 2024 12:32

Dönüş yapma gereği bile duymayan bir firma

08 Ağustos 2023 10:13
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta'nın Haksız Reddi Ve Poliçe Kapsamını Keyfi Değiştirmesi Mağduriyet Yarattı

10 Haziran 2025 11:43
Sevgi sonucu yetersiz buldu

10 Mart 2025 10:52
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 16:10
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Sağlık Sigortası Ödemiyor

15 Aralık 2023 03:14