Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Estetica Alisa Clinic Selimbey Pasajı Hiçbir İşlemi Tutmuyor!

06 Ağustos 2024 16:09

Bakırköy Alisa Clinic'te belki farklı isimleri de vardır bilmiyorum çünkü farklı bir isim kullandıklarına da şahit oldum. Nisan ayında 1 ml dudak dolgusu, 1,5 ml çene dolgusu ve botoks yaptırdım. Hepsinin kalıcılığı sadece 5 gün sürdü. Kontrole gittim, defalarca zaman geçsin dediler. Hiçbir şey fark edilmiyordu. Çevrem boşuna yaptırmışsın, ne fark var şimdi dediler. Sonra Haziran ayında buyurun Naz Hanım'la görüştüreyim sizi memnun kalırsınız dediler. Bu defa umutlandım ve onlara karşı fazlasıyla beklememe rağmen oldukça anlayışlıydım. Tekrar şikayet üzerine gidince dudak dolgusu yaptılar, sonuç hiçbir fark yok. Bir de önceden başka yerde yaptırdığım dolgu o kadar güzel görünüyordu ki, bunların dolgusu ne bilmiyorum cidden. Çeneme tekrar yapmadılar. Tekrar yaptırırsınız dediler. Botoks için ise tutmamış, evet ama iğne sokamayız şu an deriye dediler. Anlayacağınız param boşa gitti! Üstelik benim gittiğim Alisa Klinik fakat öncelikle beni 2 saat beklettikten sonra farklı bir kliniğe götürüp orada yaptılar. İnanılır gibi değil! Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve tüm haklarımı kullanacağım. Elimde öncesi sonrası tek tek fotoğraflar duruyor. Kimsenin kimseyi bu şekilde mağdur edemez! Farklı isimler kullanıyor olabilirler ve anladığım kadarıyla farklı isim ve kliniklerle işlemlerini sürdürüyorlar. Bu paketi satın aldığımda ek olarak gençlik aşısı hediyeydi, hiçbir işlemleri tutmadığı için onu yaptırmadım bile! Yer: Bakırköy Meydan Selimbey Pasajı No:10

profile profile profile
19 Kasım 2024 15:41

Evet yeni isimleri sydneyclinic miş. Kötü işlemlerinden dolayı sürekli değişen isimleri beni şaşırtmıyor. Kim bilir daha kaç farklı isimleri var!

Yorumlar (6)

Ebru
Ebru

Banada yardımcı olur musunuz bende yeni geçen hafta işlem yaptırdım kampanya var dediler 8 ml dolgu botoks suratımda bir damla değişiklik olmadı mesaj attım paramı iade istedim şimdiki isimleri İlya clinic vermezlerse savcılığa gideceğim

Esengül
Esengül
Şikayeti Çözüldü

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım son durumunuz nedir şikayet de bulundunuz mu

Gözde

Evet bulunmustim Sonra gerindonus yapıldı geri çektim yetkilisi ilgili alakalıydı yardımcı oldu ama aynı sorun yine devam etti CİMER'e de mesaj yazmıştım iptalini istemiştim fakat bir ay sonra CİMER'den mesan geldi orası kaç kere şikayet edilmiş hukuki yola basvurabilcegime dair ya da paramı alabilcegime dair mesaj geldi

Gözde

Bildiğin yerden şaşmayacaksınız bir kere daha anlamış oldum. Ben de işlem yaptırdım jawline memnun kalmadım masajla düzelttirdim başka yerde topaklanmayı ve dürüstçe söyledim kendilerine bana neden bole bir şey yapamazsınız etmediniz saygısızca bir davranış su bu denildi ben ilk kez dolgu yaptıran biri değilim dudak dolgusu botox vs yaptırmaktayım düzenli çok da memnunum Liva klinikte ama şeytana uydum yaptırdım alisada Ama onlara göre yaptıkları işlem çok iyi ama önemli olan müşteri memnuniyeti

Havva
Havva
Şikayeti Çözüldü

Naz hanım dedikleri kişi 5 kere botoks 4 kere burun dolgusu yaptı tutmayınca bana göz kapağım düştü kadın bir de demez mi sizin zaten göz kapağınız düşüktü mahvettiler yüzümü bu kadar işgüzarlık olmaz

Büşra

Yok gereken her yere şikayetlerimi sunuyorum. Hak etmedikleri kazancı elde ediyorlar ayrıca belli ki denetleseler tüm dolgularına el konulur!

17 Temmuz 2024 22:00

27 Kasım 2023 09:58