21 Temmuz 22:34

Aliexpress.com mobil uygulamasında yer alan kazanmak için büyüt oyununu tamamlayınca ödül olarak 3.50 TL karşılığında bazı ürünler seçmemi istedi. Ben de o ürünlerin içinden termos seçtim. Adım adım ilerleyip ödeme ekranına gelince ürünün adresime gönderilemediğini söyledi. Bu aşamadan sonra geriye dönüp başka ürün seçme şansı da vermedi. Ne yaptıysam ürünü alamadım. İki kez müşteri hizmetlerine yazdım. Bana mail olarak döneceklerini söylediler. Ertesi gün gönderdikleri mail de adresimi değiştirmemi önerdiler. Yine aynı şehirden başka bir adres ile adresimi değiştirdim ama sonuç yine aynı. Bu ürün adresinize gönderilemiyor diyor. Başka bir ülkede adresim yok. Bu yüzden değiştirmem imkansız. Başka ülkede adresim olsa bile neden başka bir ülkeye ürünü göndertip oradan tekrar kargo ücreti ödeyerek adresime getirteyim ki. Bu büyük saçmalık. Konuyu anlayabilmeleri için İngilizce dil seçeneği ile ekran görüntüleri çektim. Ama bir haftadır sorunumu çözemediler. Bana bu ürünün bir şekilde gönderilmesini istiyorum Aliexpress için bunun zor olmaması gerek. Ya da bana tekrar başka ürün seçme şansı tanısınlar.

Aliexpress Kategorileri