Osman sonuçtan hiç memnun değil

Aliexpress İndirimli Şarj Cihazı Mağduriyeti

Aliexpress İndirimli Şarj Cihazı Mağduriyeti
15 Aralık 2023 21:02

11 Kasım indirimlerinde 593$ değerindeki Khons marka elektrikli araç şarj cihazını, 116$'lık AliExpress indirimi ile 477$ fiyatla satın aldım ve ödemesini gerçekleştirdim. Satıcı, ürün açıklamasında 3-5 gün içerisinde teslim edileceğini belirtmişti ki bu da ürünü tercih etmemdeki sebeplerden birisiydi. Ancak satıcı, 5 günü geçecek şekilde 15-20 gün içinde ürünü teslim etmedi. İlk olarak gönderim süresini uzattı, ardından sahte bir kargo takip numarası vererek 15 gün daha zaman kaybettirdi. Mesajlarıma 'İsterseniz iptal edebilirsiniz, gümrük sorunları var' gibi bahanelerle yanıt verdi. 15 gün sahte kargo takip numarasıyla bekledikten sonra siparişim iptal oldu ve ödediğim para iade edildi. Bu süreçte AliExpress'ten yardım istememe rağmen bir sonuç alamadım. AliExpress tarafından verilen 116$ indirim kuponum da hakkım olmasına rağmen elden alındı ve ürünü teslim alamadım. Mağdur oldum. Şu an aynı ürün yaklaşık 770$'dan satışta. AliExpress'ten verdiğim ilk siparişte böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aliexpress Siparişim İptal Edildi Param İade Edilmedi Kupon Çözümü Yetersiz Kaldı

02 Eylül 2025 10:37
aliexpress-siparisim-iptal-edildi-param-iade-edilmedi-kupon-cozumu-yetersiz-kaldi-1.jpg
Veysel sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 23:13