Selda sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 10:58

15.06.2024 10.30 tarihli İstanbul Esenler-Samsun yolculuğum için Ali Osman Ulusoy firmasından otobüs bileti aldım. Gelen araç Ali Osman Ulusoy'a ait olmayıp "Vale Turizm" isimli bir araçtı. Yolculuk yaptığım 13 numaralı koltuk kırıktı. Koltuğun kırık olduğunu muavine söylediğimde "Yapacak bir şey yok, sizin gibi parasını ödeyen başka yolcular kırmıştır." cevabını aldım. Bayram yoğunluğu nedeniyle 18 saat süren yolculuk boyunca sürekli yerinden oynayan kırık bir koltukta seyahat ettim! Düşmemek için sürekli koltuğu yerine takıp düzeltmek zorunda kaldım.
1300 TL'ye aldığım biletin karşılığını pislik içinde ve firmaya ait olmayan bir araç ile kırık koltukta yapılan seyahat olarak aldım, bilet alırken görüntülediğim "Wi-Fi bağlantısı"nın olmamasını saymıyorum, o çok lüks kalıyor yaşanan yolculuk söz konusu olduğunda. O firma ve araçla gitmek istesem "Vale Turizm"den bilet alabilirdim ancak a. O. Ulusoy'u tercih etmiş ve ona göre hizmet almak bir için ödeme yapmıştım, son tercih edişim olacak.

22 Eylül 2024 17:34

07 Eylül 2023 22:33