Ayse sonuçtan memnun

İmamoğlu Market Algida Puanlarını Kullandırmıyor.

15 Temmuz 2024 13:52

Algida ile kazan uygulamasında biriktirdiğim puanları kullanmak için Algida ile kazan uygulamasında işaretli olan puanları kullanabileceğim Konya Beyşehir yolu üzerinde İmamoğlu markette kullanmak istedim. Fakat hep bir bahaneleri var mesela ne hikmetse patron hiç dükkanda bulunmuyor. Ya böyle bir uygulama yapmayın ya da yapıyorsanız bunu yapacak olan marketlerin patronu yerinde dursun mümkünse.

16 Temmuz 2024 09:41 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

25 Temmuz 2024 18:19

Sayın Ayse K. , Talebinizle ilgili olarak sizinle iletişime geçilmiş ve gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Her türlü soru ve talebiniz için 444 25 19 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Unilever Tüketici Hattı

Ayse
Ayse
03 Ağustos 2024 14:57

Bir numaradan SMS ile bir market ismi verildi fakat market Beyşehir'de bulunmakta. Ben Konya'da yaşıyorum bahsettiğim Beyşehir yolu da Konya Selçuklu'da

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Eylül 2023 18:39
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
08 Şubat 2024 22:25

Merve
19 Ağustos 2024 08:36
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Eylül 2023 23:37
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
31 Aralık 2024 23:49