Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Hakkı
22 Mayıs 2024 00:22

Algida'nın 2022 yılındaki dondurmasını bize 2024 yılında yedirdiğini ve bayat dondurma yedirildiğini belirtmek istiyorum. Ayrıca çekilişe de katılamadım. Bu durumla ilgili olarak hakkımı arayacağımı ve gerekli yasal işlemleri başlatacağımı bildirmek isterim.

30 Haziran 2024 20:33

Algida insanları yanıltan kandırann bir firmasınız hiçbir şikayeti ciddiye almıyor yaptırım uygulamıyor müşterisine önem vermeyen firmaların başında geliyor Bayileriniz puanımız karşılığı dondurma almak istediğimizi söylüyorum bayiniz Bizim Algida ile anlaşmamız yok diyor niye Algida dolabı var bu bayilerde Ben puanlarım karşılığı olan dondurmaları istiyorum bunların parasını zaten öncesinde alıyorsunuz

algida-tarihi-gecmis-urun-ve-cekilise-katilamama-sorunu-2.jpg
algida-tarihi-gecmis-urun-ve-cekilise-katilamama-sorunu-1.jpg
30 Haziran 2024 20:06

Algida nasıl bir firmasınız siz milleti kandırıp hediye görselleri o biçim ama bayilerinize gidince anlaşmamız yok deyip duruyorlar bugün Yalova'da haritada puanların geçerli olduğu bayilerinizi gezdim hiçbiri hediyeyi vermedi anlaşmamız yok dediler Yalova güney kuruyemiş haritada neden var

algida-tarihi-gecmis-urun-ve-cekilise-katilamama-sorunu-1.jpg
22 Mayıs 2024 16:47 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Algida Classico Kaymaklı Cornetto Dondurma

Esranur
05 Haziran 2024 13:12

Abdulkadir
09 Şubat 2025 22:33

Egemen
14 Mayıs 2024 18:30
Burcum sonuçtan hiç memnun değil

Burcum
27 Şubat 2024 17:07