Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Alfaa Yatırım Yanıltıyor

14 Temmuz 2023 12:46

5 ay önce beni arayıp yatırım yapmamı ve para kazanmamı ikna ettiler. İlk başlarda kazanmaya başladım. 500 dolar çekeyim dedim, hemen swap uyguladılar.

6 Haziran'da swap açmam için para istediler. Nur hanım, yatırım uzmanı olarak yardımcı olacağını söyledi. Sonra seçimden sonra dolar yükselince kazancım 82 bin dolara çıktı.

İşlemimi kapatıp paramı çekmek istedim, yine swap uyguladılar. Para gönder, swap kaldıralım dediler. Yarın hesabıma 38.800 dolar yatacak dediler.

05 Eylül 2023 15:38

Arkadaşlar sakın bu firmaya güvenmeyin hiçbir zaman size para odemiyecekler ne kadar kazanırsınız kazanın bütün çalışanlar ve liderleri nur dolandırıcılar önce biri konuşacak sonra son noktay nur girecek sizin adınıza para yatıracak hesabından hem de sonra tatile gidecek dönecek ve sizin hesabinizi kapatacak sonrada ulasamiyacaksiniz 100 yorumda olsa her hafta yazacağım eğer bir kisi okuyup zararından kurtarırsam bu bile yeter

25 Ağustos 2023 11:54

Buradan yazmaya devam ediyorum edeceğim de bugüne kadar yatırdığınız para ne kadarsa daha fazla isteyecekler sakın göndermeyin sonra telefonlara bakmiyacaklar Çünkü dolandırıcılar firma ve çalışanların hepsi en sonunda nur denilen en büyük dolandırıcı tamamen dolandırdıktan sonra engelleyecek sizleri bana yaptıkları gibi

04 Ağustos 2023 12:35

Sizi arayan olursa paranız cebinizde kalsın ya da para isterlerse sakın inanamayın ve göndermeyin kazansanızda para odemiyecekler şikayet varda çok şikayet var diye sorduğunuzda biz alfaa market iz diyecekler bir an önce kurtulun bunlar insanları yanıltan bir firma istedikleri kadar dolandırtıktan sonra telefonlarınıza bakmiyacak özellikle n** denile kisi oda yanıltıcı

01 Ağustos 2023 11:58

Alfa yatırımı 2 hafta önce şikayet vara yazdım o kadar rahatlarki çözüm için hiçbir çaba göstermiyor halen daha insanları yanıltıyorlar buraya işlem yapmadan önce şikayet vardaki yazıları okuyun çünkü bu firma kimseye kazandığını ödemiyor firma ve firma çalışanı nur denilen bayan insanların iyi niyetlerini kötü kullanıyor bunlar tamamen yanıltıcılar yok bende size yardımcı olacağım siz bu kadar gönderin ben kendimde yardımcı olacağım diyecek sonra Para çekmek istediğinde hesabi bir türlü kapatacaklar telefonlara bakmayacaklar olan sizin paranıza olacak onlar yanıltmaya devam edecekler size şirket hakkında o kadar çok yalan soyleyecekler ki

22 Temmuz 2023 10:04

Alfa yatırım forex firması insanları yanıltan bir firma yatırım uzmanı olarak yardımcı olacağını söyleyen n** isimli kişi bütün firma ile çalışan herkesi  yanıltılmasına  sebep oluyor benim hesabım 82 bin dolara yükseldi para çekmek isteyince swap oldunuz para gönder kaldıralım swapları yarın hesabınıza 38800 dolar yatsın denildi istedikleri parayı alınca hesabımı kapatıp telefonlara cevap vermiyorlar sizden ricam bu firma başka insanları yanıltılmadan durdurulması

22 Temmuz 2023 09:41

Alfaa yatırım forex firması insanları yanıltan bir işletme nur isimli kendini yatırım uzmanı olarak yardımcı olacağını söyleyerek işlem yaptırıyor ben seçimlerden sonra bu firmada işlemimi 82 bin dolara yükseldi parayı çekmek isteyince swap oldunuz para gönderin 38800 dolar yarin hesabınıza yatacak denildi o parayı da alınca işlemi kapattı sonrada ulaşılamıyor cevap vermiyorlar benim gibi kaç kişiyi yanıltmışlar sizlerden ricam bu firma hakkında gerekenin yapılması başka insanların canı yanmasın

20 Temmuz 2023 13:18

Para yatırma günü telefonlara bakamamaya başladılar. İnsan hayatı onlar için önemli değil. Cumhuriyet savcılığına ve İçişleri Bakanlığına suç duyurusunda bulunacağım. Sonuç çıkar mı bilmiyorum. Nur hanımla mesajlar ve ses kaydını da Savcılığa vereceğim 38800 doların hepsini ödemesini de beklemiyorum anlaşma yoluna girmeye bile razi olduk

18 Temmuz 2023 21:23

Çözüm yok

Ahmet
Ahmet

Nur denilen şahıs adresi göndermişti ne kadar doğru ise çayhane sok no 47/3 Gaziosmanpaşa cankaya

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 16:58
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 15:48
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Invest Capital Mağdur Edilmem

15 Aralık 2024 20:51