Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna Giyim Etlik Mağazası Müşteri Deneyimi

18 Temmuz 2024 18:48

Etlik A***** mağazasına bir abiye almak için annemle girdik. Bir hanımefendi çıkarak ne aradığınızı sordu. Abiye dediğimizde son derece tatsız ve ters bir ifadeyle 'yukarıda' diye gösterdi. Hanımefendi, Etlik mağazasında çalışan N****** Hanım. Sonrasında yukarı çıktık, hiç yardımcı olmadı. 'Gösterebileceğiniz abiye var mı?' dediğimizde 'Hepsiburada bakın' dedi. Baktık, bir abiye beğendik. Ne giyerken ne de gittikten sonra yardımcı oldu. Elbisenin lekesi vardı, bunu ilettiğimizde 'çıkar' diyerek yanıt verdi. 'Ben onu silerim' dedi. Eline bir ıslak mendil aldı ve sildi. Silikon lekesi olduğundan tabii ki çıkmadı. Terziye götürdü, getirdiğinde elbise yıpranmış bir şekildeydi. Bunu fark edip 'yıpranmış, elbise incelmiş' dediğimizde dediğimizi tekrar edip göz devirerek bir ifadeyle 'bırakın o zaman' dedi ve bir arkadaşına 'almıyormuş, müşteri çıkarın yukarı' dedi. Üslubu çok kötü ve ilgisi sıfır bir iş yeri. Eşarplara bakarken bir bayana da asla yardımcı olmadı. İki ürün çıkarmasını istedik, aynı renk diye çıkarmak istemedi. Farklı renk olduğunu söyledik, bıraktı. Sonrasında biz kendimiz bakmaya devam ettik.

Abiye Elbise Değişimi Konusunda Yetersiz Bilgilendirme Ve Olumsuz Yaklaşım

Gülbahar
29 Haziran 2025 00:35
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 14:18
Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 16:51

Gelinlik Denemesinde İlgisizlik Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Nurgül
10 Ağustos 2025 23:56
Simge sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 19:16