Özel Hürrem Sultan Hastanesi Verdikleri Randevularına Uymuyor

Ebru
10 Kasım 2023 16:3011.122

Hürrem Sultan Hastanesine bağlı Hula Clinic adı altında epilasyon biriminden kızım için lazer epilasyon paketi aldık. Ben hastane olduğu için tercih etmiştim ama hiçte öyle gözükmüyordu estetik birimi ayrı bir binada yeni oluşturulmaya başlanmış hiçte hijyen ve profesyonel bir ekibin bulunmadığı bir klinikti ve tedirgin olarak başladık. Bize epilasyondan sağlıklı sonuç almamız için seanslara düzenli gelmemiz gerektiğini başta kendileri söylemelerine rağmen kendilerinin oluşturdukları ya da oluşturmaya çalıştıkları habire bize verdikleri saat arasına ve günü kaydırarak araya başka randevu sokarak bizi bazen zor durumda bıraktılar tabi buna müsaade etmedim. Ve son seansımız yaklaşık 2 ay önceydi tatil dönüşümüz olduğundan bronzsunuz yapamayız deyip kızımı geri göndermişler yarım yapalak yapıp sonra 1 ay sonraya randevu vermişler randevu zamanımız geldiğinde de lazer cihazı arızalandı belli değil biz sizi arayacağız diyerek seans aralığını iyice açtılar. Başta kendileri yarı yapıyorlar seanslara düzenli gelinmesi konusunda kendileri uymuyorlar. Hiçbir düzen yok ilgisiz ve alakasızlar hiç memnun kalmadım aslında bir paket daha almayı düşünüyordum ama buradan asla. Sanırım 2 haftayı geçti hala lazer makinesi yapılmadı ya da yalan söylüyorlar her neyse bu şekilde müşteri kaçırırsınız olmamalıydı. Paramızı peşin ödedik diye mi böyle yapılıyor acaba?

Yorumlar(11)

Betül
Betül
Şikayeti Çözüldü
18 Aralık 2023 10:06

Merhaba Ebru hanım size dönüş yapıldı mı acaba? Aynı konudan bende muzdaribim ve şikayet yazacağım.

Hande
Hande
15 Aralık 2023 12:46

Merhaba Ebru hanım, ben de kasım ayının ilk haftasından beri cihaz başlığı kırıldı diye randevu alamıyordum. Daha sonrasında problemin devam ettiğini söylediler. Sonra ben de aramayı bıraktım. Bugün aradım ve ulaşamayınca hastaneyi aradım. Başka bir yetkiliye yönlendirdiler. Ömür hanım ile görüştüm. Kendisi ilk olarak cihazın bozulduğunu, o sırada su borularının patladığını ve hastanenin isim değişikliğine gitmesi ile kafamızın karıştığını anlattı. Şu an tadilat devam ediyormuş. Fizyoterapi seanslarının da aynı şekilde iptal olduğundan bahsetti. Kapanma gibi bir durum yokmuş. Tadilat bitimiyle 10-15 gün içinde bizlere dönüş sağlanacakmış. Umarım söyledikleri gibidir. Bekleyip göreceğiz.

Pınar
Pınar
8 Aralık 2023 16:36

Merhaba, size geri dönüş yapıldı mı acaba? Beni de bir süredir randevu için oyalıyorlar.

Epilasyon Seans Aralıkları Sözleşmeye Uymadı İletişim Çok Zayıf

Oğuzhan
31 Mayıs 2025 11:583.172

19 Mart günü ilk seansımı yaptırdığım Sultangazi Özel Bahat Hospital epilasyon bölümünde, İkinci seansım Mayıs ayının or...

Aktif International Hospital Çağrı Merkezleri Cevap Vermiyor

Aktif InternationalHospital Çağrı Merkezleri Cevap Vermiyor

Muharrem
Aktif International Hospital İşitme Testi Sorunu!

Aktif InternationalHospital İşitme Testi Sorunu!

Atakan