Aktif Hastanesi Kötü Hizmet, Düzensiz Bir Yer

08 Şubat 2024 14:43

Üsküdar aktif international hastanesinden şikayetçiyim. Güler yüzlü davranılmadı. Sanırım nöbet değişimi saatinde geldim, kaygılı bir ifadeyle davrandılar. Doktoru çağıralım mi vs dediler, bir sorun olduğu belliydi. Doktor yoksa başka hastaneye gidebilirim dedim. Var dediler daha ödeme yapmadan beni muayene etti doktor. Her yerde önce vezneye önce ödeme yapılır benim bildiğim.
Acil bölümüne geldim ve sadece sekreterler kimliğimi aldılar fiyat bilgisi vermeden beni triaja yönlendirdiler. Saçmalık. Vakit kaybı yaşadım. Kimliğimi geri alabilir miyim dedim. Demesem kimlik de orada kalacaktı.

Ben belki o muayene ücretini ödeyemem böyle saçma şey mi olur, pat diye triaja aldılar. Kaldı ki telefonda yanlış fiyat söylemişlerdi. Sonra serum takalım dediler. O zaman vezneye gidebilirsiniz, fiyat öğrenmeye dediler yani içeri dışarı yordular beni. Tamam dedim vezneden fiyat bilgisi almaya gittim. Muayene ücretini o zaman söylediler. Tam serum takılmadan önce. Bütün ücretlerle birlikte söylediler. Bende şok oldum.

Muayene ücretini en basta söyleyemez miydiniz diye çıkıştım, burda tedavi olmak istemiyorum dedim. Böyle bir usul olamaz. Kısaca verilen hizmetten memnun kalmadım. Güler yüzlü olmamak doğru yönlendirilmemek yanlış fiyat bilgisi ve düzensizlik hastayı yormak muayeneden sonra ödeme yapılması istenmesi hastanın vaktini calmak. Beğenmedim. Şikayetim budur.

26 Mart 2024 18:17

Az önce enjeksiyon yaptırdım ve memnun kalmadım. Hemşire kız ayağına çağırdı elinizdeki iğneyi getirir misiniz diye kendi gelip elimdeki iğneyi alacak. Kesinlikle hemşireleriniz oranın çalışanı değil sahibi olmuşlar. Kadın hemşire bekliyorum erkek geliyor Çünkü kadın hemşireler yerlerinden kalkmamak için erkek olanı gönderdiler. Hasta mahremiyeti diye bir şey var. O erkek hemşireyse iğnenin hepsini yapmadı ziyan etti. Çünkü ben gerildim.   Hasta mahremiyeti diye bir şey var kız hemşire alıyor iğnemi reçetemi erkek hemşire gönderiyorlar kamera kayıtlarından izleyin 3 kız hemşire dedikodu yapıyor. Üstelik onam formu, iğne yaptırmaya iznim var formu imzalatmadılar dışarıdan hastayım girdim çıktım acilden yüzüme bakmadılar belki iğnede bir şeye alerjim var?

02 Ekim 2024 10:07 (Şikayetten 7 ay sonra)

Varis Tedavisi Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

18 Şubat 2025 14:06