Aksu Çarşı Rize Şubesi'nden Alınan Yatak Baza Başlık Seti Mağdur Etti

15 Eylül 2023 17:20898

Aksu Çarşı Rize şubesinden 13 Eylül 2023 gününde evime sözde depodan getirdikleri bir yatak baza başlık seti var. Sies marka olan bu set, odaya küf ve çöp kokusundan adım atılmaz hale getirmiştir. Baza kirli ve lekeli bir şekilde gelmiş, yatağın içinde ise büyük bir leke bulunmaktadır. Ayrıca baza tutacağı da bozulmuş ve yatak içinden ufak ufak pireler çıkmaktadır.

Şikayetimizi ilettik ancak saygısız bir şekilde karşılandık. 'gelin alın onu odadan, evde durulmuyor' şeklindeki konuşmalar, hiçbir çözüm sunulmadığını göstermektedir. Genel merkezi aradık ancak kimse açmadı. Yenisinin geleceği söylenerek beklemekteyiz, ancak ne tür bir çöp gönderileceğini merak ediyoruz. Bu saçmalığı yaşatırken hiç utanmıyor musunuz?

İşinizi yapamayan insanları oraya koyarak nasıl bir işletme olduğunuzu gösteriyorsunuz. Bu durumu tanıdık ya da tanımadık herkese anlatacağımızı bilmenizi istiyoruz. Bir özür dilemek için bir kişi bile aramıyor, ayıp ayıp! Eğer aynı sorun tekrar yaşanırsa yargıya başvuracağımızı da belirtmek istiyoruz.

18 Eylül 2023 13:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz ; İletiniz bizlere ulaştı. Sizinlere Yardımcı olabilmek için Lütfen Müşteri numaranızı paylaşırmışsınız. Görüş ve önerileriniz için Bizler için önemli teşekkür ederiz. AKSUÇARŞI-İLETİŞİM merkezi

18 Şubat 2025 15:43

Aynı sorunu bende yaşadım küflü ve rutubetli geldi yatak baza ve başlık ayrıca dolapta bozuk çıktı kapakları oturmuyor ben yargıya başvurdum bu ayıplı malları ayıplı sattıkları gibi bir de icraya veriyorlar şimdi al 2025 te öde diyerek ödeme almıyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım her yere şikayet edeceğim sizin sonucunuz ne durumda?

Aksu Çarşı Kusurlu Yatak Gönderdi Değişimden Vazgeçtiler

19 Ekim 2023 10:431.050

"Ürünler iade alındı teşekkür ederiz"

Bir Ayı Aşan Teslimat Gecikmesi Ve İlgisiz Mağaza Yönetimi

25 Haziran 2025 22:341.012

Rize Merkez Aksu Çarşı'dan 22 Mayıs'ta sözleşme imzalayarak aldığım iki adet baza ve yatak, bugün 25 Haziran olmasına ra...

Aksu Çarşıya Bir Muhatap Yok

23 Ağustos 2024 22:221.775

Aksu Çarşı Rize şubesinden 7 ayda birçok alışveriş yaptım. Bunlardan TV ünitesi ve zigon sehpa kusurlu geldi. Telafi ede...

Tümünü Gör
Aksu Çarşı Hatalı Ürün Değişimi Talep Ediyorum!

Aksu Çarşı HatalıÜrün Değişimi Talep Ediyorum!

Can
Aksu Çarşı Usulsüz İşlem!

Aksu ÇarşıUsulsüz İşlem!

İsmail