Seren sonuçtan hiç memnun değil

Aksoylar Mobilya Çerkezköy'de Mobilya Mağazası Sorunları

20 Haziran 2024 14:06

Çerkezköy Aksoylar Mobilya'dan 2 kez koltuk takımı aldık. İlk aldığımız koltuk takımı 3 yıl önce çöktü. Sağlık sorunlarımız olduğu için ilgilenemedik ve daha sonra garantisi bitti dediler. 6 ay önce köşe koltuk aldık. Ek yerlerinden çıkıyor. Servis geldi ve bir şey olmadığını, bizim yanlış taktığımızı söyledi. Ancak koltuk yine çıktı. Biz takıyoruz, oturunca yine aynı sorun oluyor. Sürekli aramama rağmen çözüm bulmuyorlar. İlgi ve alaka sadece satış yapana kadar var. Hala garantisi olmasına rağmen, gerekirse koltuğu değiştirmeleri gerektiği halde kesinlikle ilgilenilmiyor.

11 Temmuz 2024 22:09

Çerkezköy Aksoylar mobilyadan aralık ayında köşe koltuk takımı aldık, aldığımızdan 1 ay sonra kancasından çıkmaya başladı haber verdik 2 kere servis gelmesine rağmen yerine takıp gittiler ürün arızalı 3 yıl önce aldığımız koltuk takımı da sorunluydu kesinlikle bir daha tercih edilmeyecek bir mağaza ürünün garantisi olduğu için değişim istiyorum

10 Temmuz 2024 09:48

Çerkezköy Aksoylar mobilyadan aralık ayında köşe koltuk takımı aldık, yaklaşık 1 ay sonra kancasından çıkmaya başladı servis talep ettik uzun süre sonra geldiler 2 kere gelmelerine rağmen sadece takıp gittiler 1 saat sonra yine aynı oldu garantisi devam etmekte olduğu için yenisiyle değiştirilmesi gerekiyor bu kadar kısa sürede sorun yaşamamız normal değil, 3 yıl önce aldığımız koltuk takımında da sorun yaşadık ama bu köşenin iadesini istiyorum

Ek
Ek

Menice sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 21:24
Aksoylar Mobilya Mağazadan Aldığım Ürünler Çöp Çıktı
Derya sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 20:38
Sevda sonuçtan memnun değil