Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulu'nun Hastaya Bakışı Aksaray

29 Kasım 2023 22:5311.069

29.11.2023 tarihinde Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kuruluna engelli raporu için başvurdum. Öncesinde tek tek doktorları gezip hastalıkları mı söyleyip dolaştım. Kadın doğum uzmanı K**** bey ve nöroloji dışında ilgilenen pek olmadı. Hem MS hem epilepsi hastasıyım aynı zamanda doğuştan müller sendromlu olarak doğdum. Özellikle kurula çıktığımda daha önce görmediğim bir doktor az başka neyin var diye azarlar bir tavırla çıkabilsin diye gönderdi. Tutulmuş şaşkın bir vaziyette ayrıldım. Ağzımı açıp söyleyemedim kadın doğum ile ilgili problemimi Muhtemelen raporu vermeyecekler. Bu kadar küçük göremezler insanları

1 Destek

Ege Üniversitesi Hastanesi Doktor Ve Personel Tavrı

18 Kasım 2023 12:4225.237

Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde ilk randevumda benden hsg film...

1 Destek1 Yorum

Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Raporu Sürecinde Gecikme Ve Bilgi Eksikliği

17 Mart 2025 tarihinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulu'na engelli raporu almak için başvur...

3 Yorum

Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sekreterler Hiç Yerinde Yok!

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sekreterler Hiç Yerinde Yok!

Arzu
Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ultrason Sırasındaki Uzun Kuyruk

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ultrason Sırasındaki Uzun Kuyruk

Aşır
Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yataklı Servis Leş Gibi Sigara Kokuyor!

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yataklı Servis Leş Gibi Sigara Kokuyor!

Arzu

Öne ÇıkanKonular