Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Akka İletişim Konya Hizmet Şikayeti

23 Haziran 2024 01:47

Konya Yazır Mahallesi Akka İletişim Türk Telekom bayisi. Çalışan beyefendinin yaka kartı olmadığı için ismini bilemiyorum (orta yaş üstü) ama kendisi oldukça kaba ve bilgisiz. Annemin hattını kendi üzerine alması için 2 varisle birlikte oradaydık. (Hat vefat eden babamın üzerineydi) Kendisi ısrarla babaannemizin kızlık soyadını sordu ki bu bilgiye gerek bile yokmuş. Neden istediğini anlamadığımız için sorduğumuzda da (çünkü baba tarafımızdan hayatta olan sorabileceğimiz bir büyük yok ve alt-üst soy bilgisinde soyadı yazmıyor "-" şeklinde gösterilmiş. Sadece babaannemin babasını görebiliyoruz. Onun da doğumu soyadı kanunundan önce olduğu için bir soyadı yok) çözüm bulmak yerine haddi olmadan "Siz kendi aileniz olarak bilmiyorsanız ben nereden bilebilirim" şeklinde bir cevap verdi. Çok yaralayıcı ve sınırları aşan bir cümle bu. Daha sonra da ısrarla bizimle tartıştı ve Türk Telekom'un bu bilgiyi özellikle istediğini, yapabilecek bir şeyi olmadığını söyledi, ama 10 dakika sonra nedense birden bire bu bilgiye gerek yok dedi. Hiçbir güler yüz, hiçbir karşılama ve uğurlama kelimesi yok, üstüne bir de saatlerce boşu boşuna vakit kaybettik. Türk Telekom çalışanını bile denetleyemeyecek durumda anlaşılan, bir daha asla Türk Telekom kullanmam ve kimsenin de kullanmasını istemem çünkü her seferinde bu şekilde mağduriyetler yaşadık. Alt tarafı hattı kendi üzerimize alacağız. Bu kadar prosedür, sorgu sual nedir yani? Kendi müşterinize layık gördüğünüz hizmet anlayışı bu mu? Annem de en yakın zamanda hattını başka bir operatöre taşıyacak.

Ayyıldızım Emlak Emlakçıyla Yaşanan Hayal Kırıklığı

06 Ocak 2025 17:14

21 Kasım 2023 13:39
Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

Üsküdar Kaset Aktarım Merkezi Kaba Satıcısı!

09 Kasım 2023 15:16
Üsküdar Kaset Aktarım Merkezi Kaba Satıcısı!
Yunus sonuçtan çok memnun

05 Mayıs 2025 17:53
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 15:40