Numan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Servis Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

Numan
16 Ağustos 2024 11:18

1 hafta önce Airfel marka 24000 BTU klima aldım. (bu markadan aldığım 8. Klima) Kahramanmaraş
ili merkez ilçede bulunan 2 adet Daikin&Airfel servisiyle polemik yaşadım. Benden arızalı klimayı duvardan yere indirip mevcut tesisata da kendi deyimleriyle 5 dakika sürecek bir işlem için benden toplamda 1 servis 2000 TL diğeri de 2500 TL para istedi. Bu paranın hakları olmadığını söyleyince de efendilerin zoruna gitti ve klimamı takmadan gittiler ve bana hizmet vermeyeceklerini sözlü olarak beyan ettiler. Ha zaten bende ayaklarını bastırmam. Böyle servisleri nereden bulmuşlar anlamadım. Airfel merkezini en az 4 defa aramama, hastamın olduğunu beyan etmeme rağmen klimam hala takılmadı. Böyle ilgisiz duyarsız bir firma görmedim. Bundan sonra Airfel marka mı asla! Sorunum hala çözülmedi. Ben Allah a havale ediyorum. Bu 2 servisi ve Airfel firması yetkililerini. Pazartesi de Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapıyorum hem servisleri hem de firmayı...

16 Ağustos 2024 11:43 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Numan
18 Ağustos 2024 21:36

Şikayetimin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen klimam hala takılmadı. Daikin Airfel genel merkezi ilk gün aradı, klimamı taktıracaklarını söylediler ama 3 gün geçmesine rağmen klimamı Kahramanmaraş'taki 2 adet servislerinden birine taktıramadılar. Çevremden duyduğuma göre Kahramanmaraş'ta bu 2 servisle problem yaşayan tek ben değilmişim. Eğer klimam pazartesi günü takılmazsa salı günü klimamı mitsubishi servisine taktırıp faturamı alıp Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bir klima için verdiğim mücadeleye bakın. Hastam var dememe rağmen umurlarında değil. 10 gündür Daikin Airfel klimamı yene taktıramadı.

Mustafa sonuçtan memnun

İş Yerinde Alınan Klimalar Ve Servis Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Ceren
01 Temmuz 13:00
İş Yerinde Alınan Klimalar Ve Servis Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:56