Airfel Kombi Servis Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Airfel Kombi Servis Sorunu Ve İletişim Eksikliği
24 Ekim 2024 18:38

Airfel kombiye ilk açılış için teknik servis geldi. İlk açılışı yapıp kontrol etmeden gittiler. Servis olarak gelen kişi lise öğrencisi bir stajyerdi. Petekler bir türlü ısınmadı, tesisatçı çağırıp havalarını aldırdık ama yine de olmadı. Çağrı merkezini aradık, talep oluşturdular. Kış günü 5 gündür her gün arayıp soruyorum, 'Bugün gelecek' diyorlar ama gelen giden yok. Arayınca hiç sorun yokmuş gibi davranıyorlar. Sorunu asla çözmüyorlar. Firma ile servis arasında iletişim problemi mevcut, kimin ne yaptığından haberi yok.

25 Ekim 2024 08:14 (Şikayetten 13 saat sonra)

25 Ekim 2024 09:24

Merhabalar servis geldi sonunda hata ise tamamen servis kaynaklı kombi açılışını yapmaya gelen personel soketi ters takmış bugün gelen personel düzeltti iki dakikalık bir iş için 5 gündür soğukta kaldık. Servis personeli soketin yönünü bilmiyor böyle bir saçmalık olabilir mi?

25 Kasım 2023 19:37

Damla
17 Aralık 2024 21:15
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
08 Ocak 2024 11:49
Airfel Teknik Servis Sistemi Çok Kötü
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 11:57