Okan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Klima Sıcak Modda Soğuk Üflüyor Ve Dış Ünite Ses Sorunu

13 Ocak 2024 07:55

Airfel LTXM35N 12000 BTU klimayı daha bir ay önce satın aldım. Dış ünitesi aşırı gürültülü çalışıyor. Adeta helikopter sesi geliyormuş gibi ve duvarda hilti çalışıyormuşçasına gürültü yapıyor. Ayrıca, kurulum sırasında vakum işlemi yalnızca 10-15 dakika yapıldı. Bildiğim kadarıyla en az yarım saat vakum yapılması gerekiyor. Ayrıca, bu klima belirli bir süre sonra sıcak moddayken soğuk üflemeye başlıyor. Lütfen yetkililerden birisi geldiğinde, bu sesin normal olduğu veya soğuk üflemenin normal olduğu şeklinde açıklamalar yapmasınlar. Salonumda bundan daha ekonomik bir klima var ve ne ses sorunu ne de ısıtma sorunu yaşamıyorum. İnverter bir klimanın sessiz çalışması beklenir. Sonuç olarak, bu markayı tercih ettiğime pişmanım. Ses sorununun ve ısıtma sorununun giderilmesini talep ediyorum.

18 Mart 2024 06:07

Airfel LTXM35N 12000 BTU marka aldığım klima ısıtmıyor, soğuk üflüyor. Daha ürünü alalı iki üç ay oldu. İlk başta sıcak ayarda soğuk üfledi. Servisi çağırdık parametre yükledi. Fakat özellikle geceleri oda sıcaklığı 18-20 derece iken klima 30 derece ayarında bir iki dakika üflüyor sonra susuyor. Antalya'da yaşıyorum dış ortam sıcaklığı 10 derece ve odanın üç cephesinde de oda var. Diğer oda da bundan daha ucuz klima var, Amerikan pencere yine bundan iyi. Uyurken resmen burnuma soğuk hava çekiyorum. Klima 29-30 dereceye ayarlı bakıyorum odanın sıcaklığı 23 derecelerde. İç ünitede malzeme kalitesinden çatır çutur genleşme sesi oluyor bu ses neredeyse insanı uykusundan uyandıracak. İade etmek istiyorum. Tüketici olarak ihtiyacımı karşılamıyor. Bu mevsimde ısıtmıyor ise ne gerek vardı bu klimayı almaya.

13 Ocak 2024 12:27 (Şikayetten 4 saat sonra)

İmam sonuçtan çok memnun

İmam
11 Nisan 2024 22:28
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Marka Klima Pişmanlıktır

Ahmet
02 Mart 2024 11:10
Airfel Marka Klima Pişmanlıktır
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Klimadan Gelen Sürekli Ses Ve Titreşim Rahatımı Bozuyor

Erdem