Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Marka Klima Pişmanlıktır

Airfel Marka Klima Pişmanlıktır
02 Mart 2024 11:10

2023 Ağustos ayında Airfel markasına ait 18000 BTU kapasiteli bir klima satın aldım. Kurulum yapıldığı günden itibaren cihaz aşırı derecede ses çıkarmaktadır. Bu sorunu çözmek için yaklaşık 10 kez servis talebinde bulundum. Servis, dış ünite fan motorunun arızalı olduğunu belirtti ve değişimini gerçekleştirdi ancak sorun devam etti. Daha sonra iç ünite fan motorunun arızalı olduğu söylendi, fakat bu işlem de sorunu çözmedi. Boruların birbirine sürttüğü ve bu yüzden ses yaptığı ifade edildi, yine bir iyileşme olmadı. En sonunda sorunun evin duvarında olduğu iddia edildi; ancak duvarda ne gibi bir sorun olabileceğini anlayamadım. Klima motoru yere indirildiğinde bile aşırı ses devam etti. Bu durum çocuğumun uykusundan titreyerek uyanmasına ve komşuların rahatsız olmasına neden olmaktadır. Airfel markasından duyduğum memnuniyetsizliği belirtmek isterim.

04 Mart 2024 08:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

07 Mart 2024 13:51

Yetkili servisin çare bulamaması ve gürültülü sese devam etmesi üzerine servis değişim talebinde bulundu ama bölge bayi değişimi onaylamadığı için gelinip sadece gaz değişimi yapıldı Airfel insanı oylamaktan başka bir şey yaptığınız yok ürününüzün ayıbını ve benim mağduriyetimi gidermediğiniz için Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim

Fatih
Fatih

Aynı sorun bende de var. Servis geldi duvardan kaynaklı dedi. Ek ücret ödeyip yerini değiştirdim. Aynı sorun devam etti. Sorunun cihazdan değil evin duvarlarından kaynaklandığını söylediler. Şu an makineyi her açtığımda pişmanlığım yüzümü serinletiyor. Hiç memnun değilim ve soranlara önermiyorum.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Kasım 2024 11:33
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 14:34
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
25 Mart 2024 01:28