Emre sonuçtan çok memnun

Airfel Klima İle Yaşanan Sürekli Sorunlar

28 Kasım 2024 17:25

Airfel 12000 BTU'luk klimamı alalı 7-8 ay olmuşken, ilk zamanlarda yaşadığım içinden gelen tuhaf sesler ve yeterli miktarda soğutma sağlamaması sonucunda şikayette bulundum. Lakin gelen her garanti servisi, sesi keşfedemediklerini ve uzun süre bekleyip inceleyemeyeceklerini söylediler. İç tesisat deyip, yeniden kendi bakır borusunu çekmelerini istediğimde ekstra ücret talep ettiler.
Şimdi de kışın sıcak modda kullanırken yeterli derecede odanın içerisini ısıtma konusunda sorun yaşıyorum. Ve ne tuhaftır ki, daha yeni olan cihazın iç ünitedeki fan yaprağı kendiliğinden kırılıp döküldü. Bu şikayetler kapsamında sorunlarımın derhal çözülmesini ve gerekirse ürünün sıfırıyla değişimini talep ediyorum. Gerekli mercilere iletilmesini rica ediyorum.

29 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 15 saat sonra)

Emre
Emre
09 Aralık 2024 10:23

Klimamı ilk aldığımda ki montaja gelen ekip yönlendirildi ve ilgileri sayesinde çözüme ulaşması için gerekli önlemler ve tamir sürecini başlattılar serviste çalışan arkadaşın yaklaşımı ve çözüm önerileri sayesinde içim rahatladı, inşallah bakım onarım sonrasında da sorunlarım çözülecektir teşekkür ediyorum 7S mühendislik ve Daikin servis çalışanlarına

Hacer
16 Ocak 2024 20:06
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Airfel Klima Dış Ünite Arızası Değişimi

Erkan
03 Kasım 2023 23:42
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

İlhami
22 Şubat 2025 10:25